Virhe: (8921,244) "Norton LiveUpdate -päivitys lopetettiin tuntemattoman virheen takia"

Korjaa ongelma suorittamalla LiveUpdate. Jos ongelma ei ratkea, yritä korjata se poistamalla Nortonin asennus ja asentamalla se uudelleen.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen uudelleen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Nortonin palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64941939_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/09/2017