Älykkään palomuurin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Älykäs palomuuri valvoo tietoliikennettä tietokoneesi ja muiden Internetiin kytkettyjen tietokoneiden välillä. Se myös suojaa tietokonettasi yleisiltä tietoturvaongelmilta.

Jos sinun on jostain syystä poistettava älykäs palomuuri käytöstä, poista se käytöstä tilapäisesti, jotta varmistat, että se palaa myöhemmin automaattisesti käyttöön. Voit ottaa älykkään palomuurin manuaalisesti käyttöön, ennen kuin asettamasi aika on kulunut. Näin varmistat, että tietokoneesi pysyy suojattuna.

Jos älykäs palomuuri ei ole käytössä, tietokonetta ei ole suojattu verkkouhilta ja tietoturvariskeiltä.

Älykkään palomuurin poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Siirrä Yleisasetukset -välilehdellä Älykäs palomuuri -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse Tietoturvavaatimus -ikkunan Valitse kesto -pudotusvalikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa älykkään palomuurin käytöstä.

6. Valitse OK.

7. Valitse Sulje.

Älykkään palomuurin ottaminen käyttöön

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Siirrä Yleisasetukset -välilehdellä Älykäs palomuuri -rivillä oleva Käytössä/Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Napsauta Käytä.

5. Napsauta Sulje.

Älykkään palomuurin poistaminen käytöstä Pikaohjaimista

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Poista Asetukset -ikkunan Pikaohjaimet -kohdasta Älykäs palomuuri -valinta.

Älykkään palomuurin ottaminen käyttöön Pikaohjaimista

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Pikaohjaimet -kohdasta Älykäs palomuuri.

Älykkään palomuurin poistaminen käytöstä ilmaisinalueelta

1. Napsauta tehtäväpalkin ilmaisinalueen Norton 360 Online -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Poista käytöstä älykäs palomuuri.

2. Valitse Tietoturvavaatimus -ikkunan Valitse kesto -pudotusvalikosta, kuinka pitkäksi aikaa haluat poistaa älykkään palomuurin käytöstä.

3. Valitse OK.

Älykkään palomuurin ottaminen käyttöön ilmaisinalueelta

• Napsauta tehtäväpalkin ilmaisinalueen Norton 360 Online -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ota käyttöön älykäs palomuuri.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja palomuurin asetuksista

Tietoja palomuurisäännöistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64908971_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/10/2011