Norton-agenttiohjelman asentaminen Mac-tietokoneelle

Jos Mac-tietokoneella on käytössä Norton-tuotteen vanha versio, Norton valvoo ja hallitsee laitteen suojaustilaa Norton-agenttiohjelman avulla. Norton-agenttiohjelma on asennettava jokaiselle laitteelle, jota haluat hallita Norton-tilissä.

Norton-agenttiohjelmaa ei tarvita, jos Mac-laitteeseen on asennettu Norton Security.

Kirjaudu agenttiohjelman asentamiseksi Norton-tiliin, lataa Norton-agenttiohjelma ja asenna se. Jos lisäksi olet lisännyt Mac-laitteen Norton-palveluun ja pyydät latauslinkkiä, voit asentaa Norton-agenttiohjelman muihin laitteisiin sähköpostitse saamasi latauslinkin kautta.

Voit asentaa laitteeseen Norton-agenttiohjelman vain, jos sinulla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet.

Norton-agenttiohjelman asentaminen Mac-laitteeseen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Laitteet -sivulta Lataa Norton.

3. Napsauta avautuvasta ikkunasta kohtaa Hyväksy ja lataa.

4. Lataa asennusohjelman sisältävä pakattu tiedosto ja pura se.

5. Kaksoisosoita Norton Installer -asennusohjelmaa.

6. Kirjoita Anna Mac-tietokoneelle nimi -ikkunassa laitteelle näyttönimi.

Nimen tulee olla yksilöllinen ja enintään 40 merkkiä pitkä.

7. Anna avautuvassa ikkunassa sähköpostiosoite, joka on liitetty Norton-tiliisi.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, sinun on luotava tili ennen näiden toimien aloittamista.

8. Valitse Seuraava.

9. Kirjoita Salasana -ruutuun Norton-tilisi salasana ja valitse sitten Seuraava.

10. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.