Hallinnoi varmuuskopiosarjoja - Tiedostojen poistaminen

Norton 360 Online näyttää valitun varmuuskopiosarjan varmuuskopioitujen tiedostojen poistamisen etenemisen. Voit tarkastella varmuuskopiosarjasta poistettavien tiedostojen tietoja.

Voit poistaa tiedostoja varmuuskopiosarjasta, jos ne eivät ole enää hyödyllisiä ja jos varmuuskopiointisijainnin tila on rajoitettu. Voit vapauttaa tallennustilaa poistamalla tarpeettomat tiedostot.

Voit tarkastella seuraavia tietoja:

Poistetut tiedostot

Näyttää valitun varmuuskopiosarjan nykyisten tiedostojen määrän sekä siitä poistettujen tiedostojen määrän.

Näyttää seuraavat tiedot:

• Poistettavan tiedoston numero.

• Varmuuskopiosarjan sisältämien tiedostojen kokonaismäärä.

Poistetaan tiedosto

Näyttää valitusta varmuuskopiosarjasta poistettavan tiedoston sijainnin.

Varmuuskopiosarjan poistaminen

Tiedostojen ja kansioiden ohittaminen varmuuskopiosarjassa

Aiemmin varmuuskopioitujen tiedostojen poistaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64779957_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 12/10/2011