Tietoturvavaatimus

Ota ominaisuus käyttöön. Näin takaat, että järjestelmäsi on täysin suojattu. Jos poistat kohteen Norton AntiSpam käytöstä, saat ei-toivottuja sähköpostiviestejä todennäköisemmin. Varmista aina, että Norton AntiSpam on käytössä. Se suojelee sähköpostiohjelmaasi ei-toivotulta sisällöltä.

Norton AntiSpam -toiminnolla voit luokitella sähköpostiohjelmilla vastaanottamasi sähköpostiviestit roskapostiksi ja kelvolliseksi sähköpostiksi. Se suodattaa kelvollisen sähköpostin Saapuneet-kansioon ja roskapostin Roskaposti-kansioon tai Norton AntiSpam -kansioon.

Voit kuitenkin poistaa tämän ominaisuuden tilapäisesti käytöstä ja määrittää, minkä ajan se on kytkettynä pois käytöstä. Kun määritetty aika on kulunut, ominaisuus käynnistyy uudelleen automaattisesti. Voit ohittaa asetuksesi milloin tahansa ja ottaa toiminnon käyttöön Asetukset-ikkunassa.

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnosta

Tietoja Norton AntiSpam -toiminnon asetuksista

Tietoja täydestä suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64779817_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 13/10/2011