QR-koodin skannaaminen Norton Snap -sovelluksessa

Norton Snap -sovelluksen avulla voit skannata QR-koodin ja saada selville, onko sen avaaminen turvallista.

Norton Snap ei ole yhteensopiva iOS 11.0 -käyttöjärjestelmän tai sitä uudempien versioiden kanssa.

QR-koodin skannaaminen

1. Käynnistä Norton Snap -sovellus.

2. Napauta Lue koodi.

3. Tarkenna kamera skannattavaan QR-koodiin.

Norton Snap käyttää kuvien ottamiseen automaattista tarkennusta ja analysoi tietoja, kunnes kelvollinen QR-koodi löytyy. Kun kelvollinen koodi löytyy, QR-koodi näkyy sovelluksessa ja laitteesta kuuluu äänimerkki tai se värisee.

4. Jos skannatuissa tiedoissa on kelvollinen URL-osoite, Norton Snap näyttää sivuston Norton-luokituksen. Saat lisätietoa sivustosta napauttamalla Norton-luokitus.

5. Jos haluat vierailla sivustolla, napauta Avaa verkkosivusto.

6. Jos haluat jakaa sivuston, napauta Jaa verkkosivusto ja valitse sitten valikosta sovellus, jolla haluat jakaa linkin.

Sivuston jakamista voi käyttää vain Nortonin luottamilla sivustoilla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64716352_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/10/2017