Salasanan päivittäminen kirjautumista varten

Kirjautumissalasanan muuttaminen säännöllisesti parantaa tietoturvaa. Identity Safen kirjautumistietosi pysyvät päivitettynä joka kerran kun muutat salasanan Web-.sivustolla. Päivitetyt tiedot täydennetään automaattisesti, kun seuraavan kerran avaat kirjautumistietoihin liittyvän Web-sivun.

Voit myös päivittää uudet kirjautumistietosi Identity Safeen ollessasi Web-sivulla. Identity Safe kysyy, haluatko päivittää kirjautumistietosi.

Kirjautumissalasanan päivittäminen

1. Avaa Web-sivusto, jonka salasanatietoja haluat muuttaa.

2. Tyhjennä salasanakenttä, jonka Identity Safe täydensi automaattisesti.

3. Kirjoita uusi salasana ja napsauta kirjautumispainiketta tai -linkkiä.

4. Valitse Tallenna uusi salasana kirjautumiselle? -valikkorivillä Tallenna.

Kirjautumistietojen tallentaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6471216_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/03/2011