Norton Snapin lataaminen ja asentaminen

QR-koodien skannaussovellus Norton Snap on saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Voit ladata ja asentaa Norton Snapin laitteellesi Google Play Kaupasta tai Applen App Storesta.

Norton Snap ei ole yhteensopiva iOS 11.0 -käyttöjärjestelmän tai sitä uudempien versioiden kanssa.

Lataa ja asenna Norton Snap laitettasi koskevien ohjeiden mukaisesti.

Norton Snapin asentaminen Android-laitteelle

1. Käynnistä aloitusnäytöstä Play -kauppasovellus.

2. Etsi ja lataa Norton Snap -sovellus.

Kun lataus on valmis, asennus käynnistyy automaattisesti.

3. Vahvista valitsemalla Asenna.

4. Kun asennus on valmis, käynnistä Norton Snap valitsemalla Avaa.

5. Valitse Hyväksy ja käynnistä.

Lue käyttöoikeussopimus napauttamalla Käyttöoikeussopimus.

6. Valitse Valmis.

Norton Snap -sovelluksen asentaminen iOS-laitteelle

1. Käynnistä iOS-laitteella App Store.

2. Etsi Norton Snap.

3. Lataa sovellus valitsemalla hakutuloksista Norton Snapin kohdalta Hae ja sitten Asenna.

4. Kun lataus on valmistunut, Norton Snap -kuvake tulee näkyviin aloitusnäyttöön. Käynnistä sovellus napauttamalla Norton Snap -kuvaketta.

Norton Snap on nyt asennettu, ja sitä voi käyttää QR-koodien skannaamiseen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64691018_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/10/2017