Norton Snap -sovelluksen ominaisuudet

Norton Snap on QR-koodien skannaamiseen tarkoitettu sovellus, joka suojaa käyttäjää, mobiililaitetta ja tärkeitä tietoja verkkouhilta varoittamalla vaarallisista QR-koodeista ja estämällä riskialttiit verkkosivustot ennen kuin ne latautuvat laitteeseen.

Norton Snap ei ole yhteensopiva iOS 11.0 -käyttöjärjestelmän tai sitä uudempien versioiden kanssa.

Tärkeimmät ominaisuudet ja edut:

• QR-koodien skannaussovellus :

• Skannaa QR-koodit automaattisesti ja tarkistaa, ovatko ne turvallisia vai johtavatko ne haitallisille huijaussivustoille.

• Verkkosivustojen turvallisuus tarkistetaan ennen niiden lataamista.

• Norton Safe Web :

• Toiminto tunnistaa luotettavat sivustot ja sallii niiden käytön välittömästi.

• Riskialttiit sivustot ja huijaus- ja tietojen kalastelusivustot pysäytetään ennen kuin selain lataa sivun.

• Käyttäjä näkee QR-koodin sisältämän verkkosivuston osoitteen kokonaisuudessaan, joten sivustolle ei tarvitse siirtyä sokkona.

• Norton-luokitus :

• Helppotajuinen luokituskuvake näyttää, onko sivusto turvallinen vai ei.

• Kun luokituskuvaketta napsautetaan, selaimeen avautuu Norton Safe Web -sivusto, joka tarjoaa tarkkaa tietoa sivustosta sekä sen alkuperämaasta ja tietoturvaongelmista.

• Jaa Snap :

• Lähetä pikaviestejä ystäville ja kerro heille, missä sivustoissa kannattaa käydä.

• Jakomahdollisuuksia on runsaasti: Gmail, Google Docs, Dropbox, Evernote, Facebook, Google+, Twitter ja jopa tekstiviestit ja muut koodinskannaussovellukset.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64690996_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, iOS
Muokattu viimeksi: 12/10/2017