Norton Password Manager -pilvivaraston luominen

Pilvivarasto tarjoaa vaivattoman ja turvallisen keinon käyttää henkilökohtaisia tietoja missä tahansa niitä tarvitsetkin. Pilvivarastoon tallentamasi Password Manager -tiedot liitetään Norton-tiliisi. Voit käyttää Password Manager -tietoja Norton Password Manager-asiakasohjelman tai -verkkosivuston kautta tai Norton Password Manageria tukevien Norton-tuotteiden kautta.

Symantec ei tallenna varaston salasanaa. Se on vain omassa tiedossasi. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kukaan muu (ei edes Symantec) voi tarkastella varastoosi tallennettuja tietoja. Jos unohdat varaston salasanan, Symantec ei voi palauttaa tai noutaa sitä sinulle. Sinun tarvitsee vain poistaa vanha varasto ja luoda uusi tilalle. Tällaisissa tapauksissa varaston poistopyyntö on vahvistettava Norton-tilin salasanalla. Jos olet varmuuskopioinut Password Manager -tietosi, voit tuoda tiedot uuteen varastoon sen luomisen yhteydessä. Voit luoda automaattisesti varmuuskopioita varastostasi ottamalla automaattisen varmuuskopioinnin käyttöön.

Voit luoda vain yhden pilvivaraston Norton-tiliä kohden. Mac-tietokoneella ei voi tuoda tai viedä varastotietoja.

Pilvivaraston luominen Norton Password Manager -asiakasohjelmasta Windows- tai Mac-tietokoneilla.

Kesäkuusta 2017 lähtien Norton Password Managerin erillinen versio ei ole ladattavissa uusille käyttäjille. Norton Password Manager -ominaisuus tarjotaan edelleen Norton Security -tuotteissamme. Lisätietoja löydät Norton-verkkokaupasta.

1. Napsauta Windows-työpöydän tai tehtäväpalkin Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Kirjaudu tai luo tili -ikkunaan ja valitse sitten Seuraava.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, Password Manager ohjaa sinut automaattisesti Luo Norton-tili -ikkunaan, jossa voit luoda uuden tilin.

3. Kirjoita Norton-tilin salasana Kirjaudu sisään -ikkunassa ja valitse Kirjaudu sisään.

4. Kirjoita Varaston luonti: Varaston salasana -ikkunaan edellä mainitun ohjeistuksen mukainen varaston salasana ja valitse Seuraava.

5. Kirjoita Varaston luonti: vahvista salasana -ikkunaan salasana uudelleen ja valitse Seuraava.

6. Kirjoita Varaston luonti: salasanavihje -ikkunaan salasanavihje ja valitse Seuraava.

Varaston salasanaa ei voida palauttaa, joten käytä vihjettä, joka auttaa salasanan muistamisessa.

7. Tee Määritys valmis -ikkunassa jompikumpi seuraavista:

• Jos sinulla ei ole tuotavia tietoja, valitse Lopeta.

• Jos olet aiemmin vienyt varaston tiedot CSV-tiedostoon, voit tuoda ne uuteen varastoon valitsemalla Tuo.

Tuonti/vienti-toiminto on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

Pilvivaraston luominen Norton Password Manager -sovelluksessa Android- tai iOS-laitteella

1. Napauta aloitusnäytön tai Sovellukset-näytön Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Kirjoita kirjautumisikkunaan Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

3. Napauta Kirjaudu sisään ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64621170_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/08/2018