Norton Identity Safe -verkkovaraston luominen

Verkkovarasto tarjoaa vaivattoman ja turvallisen keinon käyttää luottamuksellisia tietojasi missä tahansa niitä tarvitsetkin. Voit luoda verkkovaraston Norton Internet Security-, Norton 360- ja Norton Identity Safe -asiakasohjelmissa ja tallentaa Identity Safe -tietosi. Verkkovarastoon tallentamasi Identity Safe -tiedot liitetään Norton-tiliisi. Voit käyttää Identity Safe -tietojasi Norton Identity Safe -asiakasohjelman tai -verkkosivuston kautta tai Identity Safe -työkalua tukevien Norton-tuotteiden kautta.

Symantec ei tallenna varastosi salasanaa. Se on vain omassa tiedossasi. Tämä tarkoittaa sitä, ettei kukaan muu (ei edes Symantec) voi tarkastella varastoosi tallennettuja tietoja. Jos unohdat varastosi salasanan, Symantec ei voi palauttaa tai noutaa sitä sinulle. Sinun tarvitsee vain poistaa vioittunut varasto ja luoda uusi varasto. Tällaisissa tapauksissa varaston poistopyyntö on vahvistettava Norton-tilin salasanalla. Jos olet varmuuskopioinut Identity Safe -tietosi, voit tuoda tiedot uuteen varastoon sen luomisen yhteydessä. Voit luoda automaattisesti varmuuskopioita varastostasi ottamalla automaattisen varmuuskopioinnin käyttöön.

Voit luoda vain yhden verkkovaraston Norton-tiliä kohden. Varaston tietoja ei voida tuoda Mac-käyttöjärjestelmään tai viedä siitä.

Verkkovaraston luominen Norton Identity Safe -asiakasohjelmasta Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmässä

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows: napsauta työpöydältä tai tehtäväpalkista Norton Identity Safe -kuvaketta.

• Mac OS: käynnistä Ohjelmat -hakemistosta Norton Identity Safe.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Kirjaudu tai luo tili -ikkunaan ja valitse sitten Seuraava.

Jos sinulla ei ole Norton-tiliä, Identity Safe ohjaa sinut automaattisesti Luo Norton-tili -ikkunaan, jossa voit luoda uuden tilin.

3. Kirjoita Norton-tilisi salasana Kirjaudu sisään -ikkunassa ja valitse Kirjaudu sisään.

4. Kirjoita Varaston luonti: Varaston salasana -ikkunaan edellä mainitun ohjeistuksen mukainen varaston salasana ja valitse Seuraava.

5. Kirjoita Varaston luonti: vahvista salasana -ikkunaan salasana uudelleen ja valitse Seuraava.

6. Kirjoita Varaston luonti: salasanavihje -ikkunaan salasanavihje ja valitse Seuraava.

Varastosi salasanaa ei voida palauttaa, joten hyödynnä salasanan muistamista helpottavaa salasanavihjettä.

7. Tee Määritys valmis -ikkunassa jompikumpi seuraavista:

• Jos sinulla ei ole tuotavia tietoja, valitse Lopeta.

• Jos olet aiemmin vienyt varastosi tiedot CSV-tiedostoon, voit tuoda ne myös uuteen varastoon valitsemalla Tuo.

Tuonti/vienti-toiminto on saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

Verkkovaraston luominen Norton Identity Safe -sovelluksesta Android- tai iOS-laitteella

1. Napauta aloitusnäytön tai Sovellukset-näytön Norton Identity Safe -kuvaketta.

2. Kirjoita kirjautumisikkunaan Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

3. Napauta Kirjaudu sisään ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64621170_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/10/2015