Viesti: "Vahvista ostoksesi"

Kun hankit Norton-tuotteen Norton-verkkokaupasta, sinulta pyydetään tilisi sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jos annat väärän salasanan, tilausta ei voida tallentaa tiliin. Sinua pyydetään tallentamaan tilaus, kun kirjaudut Norton-tiliisi.

Jos näkyviin tulee viesti, jossa sinua pyydetään vahvistamaan ostos, kun kirjaudut Norton-palveluun, valitse tilannettasi parhaiten kuvaava vaihtoehto:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64541725_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android, Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 04/09/2017