Virhe: "3047,40000"

Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen. Jos ongelma ei ratkea, vaikka tietokone on käynnistetty uudelleen, lataa ja suorita Norton Remove and Reinstall -työkalu.

VAIHE 1

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Nortonin palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64391559_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/11/2018