Windows-tietokoneelle tarkoitetun Nortonin laitesuojauksen käynnistysongelmien ratkaiseminen

Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen.

Jos ongelma ilmenee Norton Secure VPN -tuotteessa Windowsilla, lue Norton Secure VPN:n käynnistämisongelman ratkaiseminen.

VAIHE 1

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

2. Paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset -ikkunan.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos sait Norton-tuotteen palveluntarjoajalta, saatat nähdä sen sijaan painikkeen Poista.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64233471
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/11/2021