Virhe: "3039,65545"

Ratkaise ongelma käynnistämällä tietokone uudelleen. Jos ongelma jatkuu tietokoneen uudelleenkäynnistämisen jälkeen, suorita LiveUpdate ja täydellinen järjestelmäntarkistus.

Nämä vaiheet on tarkoitettu nykyiselle Norton-versiolle. Jos käytössä on vanhempi versio tai et tiedä tuoteversiota, avaa Norton Update Center.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 2

Suorita täydellinen järjestelmäntarkistus

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta Tietoturva ja napsauta Tarkistukset.

3. Valitse Tarkistukset -ikkunasta Täydellinen järjestelmäntarkistus ja napsauta Siirry.

4. Kun tarkistus on valmis, valitse Valmis.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64232419_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 23/08/2017