Tarkistukset

Tarkistukset -ikkuna tulee näkyviin, kun Norton 360 Online suorittaa vähintään kaksi seuraavista toiminnoista:

• LiveUpdate

• Täydellinen järjestelmäntarkistus

• Tietokoneen optimointi

• Varmuuskopiointi

Kohde -sarakkeessa näkyvät Norton 360 Online -ohjelman toiminnot. Tila -sarakkeessa näkyy toiminnon sen hetkinen tila.

Jos huomaat, että jokin toiminto on pitkään käynnissä, avaa kyseisen toiminnon ikkuna ja tarkista, liittyykö siihen jokin huomiota vaativa ongelma. Jos esimerkiksi LiveUpdate-toiminto on pitkään käynnissä, avaa Norton LiveUpdate -ikkuna ja tarkista toiminnon tila.

Voit käyttää seuraavia toimintoja Tarkistukset -ikkunassa:

Suorita kaikki kohteet peräkkäin

Norton 360 Online sulkee automaattisesti kaikki yksittäisten toimintojen ikkunat sen jälkeen, kun toiminnot on suoritettu loppuun.

Norton 360 Online ei sulje automaattisesti yksittäisen toiminnan ikkunaa, jos toiminto vaatii käyttäjän huomiota tai jos käynnissä ollut toiminto on peruutettu manuaalisesti. Tällöin toiminnon ikkuna on suljettava manuaalisesti.

Kun kohdat on suoritettu, tietokoneen tulee

Valitse tila, jossa haluat tietokoneen olevan tarkistuksen valmistuttua. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Pysy käynnissä

Tietokone pysyy aktiivisena tarkistuksen päätyttyä. Tämä asetus on oletusarvoisesti valittuna.

• sammua

Tietokone sammuu tarkistuksen päätyttyä.

• siirtyä lepotilaan

Tietokone siirretään lepotilaan tarkistuksen päätyttyä. Asetus tulee näkyviin vain, jos olet määrittänyt tietokoneen virta-asetukset Windowsin Ohjauspaneelista.

• siirtyä horrostilaan

Tietokone siirretään horrostilaan tarkistuksen päätyttyä. Asetus tulee näkyviin vain, jos olet määrittänyt tietokoneen virta-asetukset Windowsin Ohjauspaneelista.

Tietoja LiveUpdate-ohjelmasta

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64144819_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/10/2011