Virhe: (8921,253) "Norton LiveUpdate -palvelimeen ei voitu muodostaa yhteyttä. Tarkista internet-yhteytesi"

Voit ratkaista ongelman käynnistämällä tietokoneen uudelleen.

VAIHE 1

Käynnistä tietokone uudelleen

1. Sulje kaikki ohjelmat.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma ei ratkea, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset."

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64139591_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/11/2018