Virhe: (8920,223) "Norton LiveUpdate ei pystynyt asentamaan päivitystä"

LiveUpdate-palvelimilla ajoittain ilmenevä ongelma saattaa aiheuttaa tämän ongelman. Odota 24 tuntia ja suorita LiveUpdate uudelleen.

LiveUpdate lataa nämä päivitykset automaattisesti, ja usein päivitysten lataus on onnistunut siihen mennessä, kun LiveUpdate suoritetaan uudelleen. Jos Nortonin virusmääritykset ovat vanhentuneet, voit päivittää ne Intelligent Updater -toiminnon avulla.

VAIHE 1

Virusmääritysten päivämäärän tarkistaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Tarkista pääikkunan Tietokone on suojattu -kohdassa Suojauspäivitykset -kohdan vieressä oleva päivämäärä.

3. Tee jokin seuraavista toimista tilanteen mukaan:

• Jos aikaa on jäljellä alle päivä, odota 24 tuntia ja suorita LiveUpdate uudelleen.

• Jos aikaa on kulunut enemmän kuin päivä, siirry vaiheeseen 2 ja päivitä virusmääritykset Intelligent Updater -toiminnolla.

VAIHE 2

Virusmääritysten päivittäminen Intelligent Updateria käyttämällä

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Määritysjoukon valitsemiseksi sinun on tiedettävä Nortonin nimi ja versio ja Windows-käyttöjärjestelmäsi versio.

3. Lataa Windows-käyttöjärjestelmän ja Norton-version mukainen määritysjoukko.

Norton-tuotteen versio

32-bittinen Windows-ympäristö

64-bittinen Windows-ympäristö

22.9

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 ja 22.8

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 ja uudemmat versiot

Esimerkki: 20170126- 020- v5i32.exe

Esimerkki: 20170126- 020- v5i64.exe

4. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

5. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

6. Jatka valitsemalla Symantec Intelligent Updater -ikkunassa Kyllä.

7. Kun Intelligent Updater on päivittänyt määritykset, valitse OK.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64139570_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 06/07/2018