Virhe: (8921,243) "Norton LiveUpdate -päivitys lopetettiin tuntemattoman virheen takia"

Ratkaise ongelma suorittamalla Norton Autofix. Jos ongelma ei ratkea, lataa ja suorita Norton Remove and Reinstall -työkalu.

VAIHE 1

Norton Autofix -työkalun suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Kaksoisnapsauta pääikkunan Ohje -kohtaa ja napsauta Hanki tukea.

Norton Autofix tarkistaa ja korjaa automaattisesti Norton-tuotteen asennukseen liittyviä ongelmia tai palveluita, jotka eivät toimi tietokoneella optimaalisesti.

3. Valitse Sulje.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton Remove and Reinstall -työkalun lataaminen ja suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset-ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Poista ja asenna uudelleen.

Jos olet hankkinut Norton-tuotteen palveluntarjoajaltasi, näkyviin saattaa tulla Poista -painike.

6. Valitse Jatka tai Poista.

7. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64139003_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 09/11/2018