Norton Internet Security 5 for Mac -sovelluksen ominaisuudet

Norton Internet Security 5 for Mac -sovelluksen avulla suojaat henkilötietosi, Mac-tietokoneesi ja tärkeät tietosi verkkouhilta. Voit selata verkkoa, tehdä verkko-ostoksia ja käyttää verkkopankkia huoletta.

Uudet toiminnot

• UUTTA! Norton Safe Web :

Suojaa tietokoneen ennakoivasti varoittamalla heti internet-hakutuloksissa haitallisista sivustoista ja huijaussivustoista.

Tärkeimmät toiminnot

• Nopea ja kevyt internet-tietoturva- ja virustorjuntasuojaus Mac-tietokoneelle :

Pitää sinut turvassa verkkorikollisilta ja suojaa Mac-tietokonettasi verkkouhilta tietokonettasi hidastamatta.

• Tietojenkalastelusuoja :

Estää henkilö- ja pankkitietojesi varastamiseen suunnitellut huijaussivustot.

• Älykäs kahden suunnan palomuuri :

Estää verkkorikollisia pääsemästä Mac-tietokoneellesi ja varastamasta henkilökohtaisia tietojasi.

• Sijaintitietoisuus :

Suojaustasoa voidaan säätää sen mukaan, missä Mac-tietokonetta käytetään (kotona, toimistossa, kahvilassa, liikkeellä ollessa).

• Suojaus haavoittuvuuksilta :

Sovellus päivittyy joka päivä ja estää verkkorikollisia hyödyntämästä sovellustesi ja muiden ohjelmistojen tietoturva-aukkoja.

• Virustorjuntasuojaus :

Suojaa Mac-tietokoneesi, iPhoto-kuvasi, iTunes-kokoelmasi, iMovie-projektisi ja kaikki tärkeät tietosi viruksilta, vakoiluohjelmilta ja muilta uhilta tietokonettasi hidastamatta.

• Confidential File Guard :

Luottamuksellisten tiedostojen salasanasuojaus estää tietojesi joutumisen vääriin käsiin.

• Päivittäiset suojauspäivitykset :

Suoritetaan taustalla Mac-tietokoneesi ja tietojesi suojaamiseksi uusimmilta uhilta.

• Sähköposti- ja pikaviestivalvonta :

Tarkistaa MobileMe-, iChat- ja muut pikaviestisovellukset epäilyttävien liitetiedostojen ja muiden tietoturvauhkien varalta.

• Mac-sovellusten hallinta :

Voit hallita tapaa, jolla Mac-sovellukset muodostavat yhteyden verkkoon sekä sitä, kuka voi muodostaa yhteyden Mac-tietokoneeseesi ja mitä he voivat tehdä ja nähdä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64135712_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 19/04/2017