Norton-työkalurivin piilottaminen ja näyttäminen

Voit piilottaa Norton-työkalurivin, jos et halua nähdä arviota jokaisesta avatusta verkkosivustosta. Kun piilotat työkalurivin, Norton 360 Online ei näytä Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunaa. Norton 360 Online ilmoittaa silti epäilyttävistä ja tunnetuista vilpillisistä verkkosivustoista sekä käyttäjän toimenpiteitä vaativista virheistä.

Norton-työkalurivin piilottaminen tai näyttäminen Internet Explorer- ja Firefox-verkkoselaimissa

1. Valitse selainikkunan yläosassa Näytä.

2. Tee Työkalurivit -alavalikossa jokin seuraavista:

• Piilota työkalurivi poistamalla valinta kohdasta Norton-työkalurivi.

• Näytä työkalurivi valitsemalla kohta Norton-työkalurivi.

Norton-työkalurivin piilottaminen tai näyttäminen Chrome-verkkoselaimessa

1. Napsauta verkkoselaimen oikeassa yläkulmassa olevaa jakoavain -kuvaketta.

2. Valitse avautuvasta päävalikosta Työkalut > Laajennukset.

3. Tee avautuvan sivun Laajennukset-kohdassa jokin seuraavista:

• Piilota työkalurivi valitsemalla Poista käytöstä.

Voit piilottaa myös Norton-työkalurivin napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Norton-työkalurivi -kuvaketta, joka on lähellä jakoavain -kuvaketta. Norton-työkaluriviä ei sen sijaan voida ottaa käyttöön Norton-työkalurivi -kuvakkeesta.

• Näytä työkalurivi valitsemalla Ota käyttöön.

Norton-työkalurivi-painikkeen piilottaminen Chrome-verkkoselaimessa

• Napsauta Norton-työkalurivi -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella selaimen oikeassa yläkulmassa ja valitse Piilota.

Norton-työkalurivi-painikkeen näyttäminen Chrome-verkkoselaimessa

1. Napsauta verkkoselaimen oikeassa yläkulmassa olevaa jakoavain -kuvaketta.

2. Valitse avautuvasta päävalikosta Työkalut > Laajennukset.

3. Valitse Laajennukset -sivulta Näytä.

Tietoja Norton-työkalurivistä

Identity Safen asetusten käyttö Norton-työkaluriviltä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6401426_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 04/11/2011