Norton Internet Security 5 for Macin järjestelmävaatimukset

Jos haluat tarkistaa, mikä Mac OS X -versio tietokoneellesi on asennettu, osoita työpöydän vasemmasta yläkulmasta Omenavalikkoa ja osoita sitten Tietoja tästä Macista. Näkyviin tulee tiedot käytössä olevasta Mac OS X -versiosta, muistista (RAM) ja suorittimen nopeudesta.

Järjestelmävaatimukset

• Käyttöjärjestelmät :

• Mac OS X 10.7.5 tai uudempi

Jos haluat asentaa Norton-tuotteen version 8.x tai uudemman, sinulla on oltava Mac OS X 10.10.x tai uudempi.

• Laitteisto :

• Mac-laitteisto, jossa on Intel® Core 2 Duo -suoritin

• 2 Gt RAM-muistia (vaaditaan Mac OS X 10.7.5 -versiossa)

• 1,5 Gt vapaata kiintolevytilaa

• verkkoyhteys LiveUpdate-päivityksiä varten

• Tuetut selaimet :

• Safari®1, 2

• Mozilla® Firefox®1, 2

1 Tukee nykyistä versiota ja sitä edeltävää versiota.

2Symantecin tarjoamana palvelukautesi aikana.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v64002957_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X
Muokattu viimeksi: 21/06/2019