Tietoja Tietoturvahistoria - Lisätiedot -ikkunasta

Tietoturvahistoria - Lisätiedot -ikkunassa voit katsoa lisätietoja kohteista, jotka olet valinnut Näytä -pudotusvalikosta Tietoturvahistoria -ikkunassa. Voit suorittaa myös muita ikkunassa olevia toimintoja, jotka sopivat valitulle kohteelle.

Seuraavassa taulukossa luetellaan tietoturvahistorian kohteista saatavissa olevien lisätietojen luokat:

Hälytysyhteenveto

Näyttää kohteesta seuraavat tiedot:

• Vakavuus

Tämä luokka näyttää valitun kohteen riskitason. Tietoturvariskien tasot ovat korkea, keskitaso, matala ja tiedot.

• Toiminto

Tämä luokka näyttää Norton 360 Online -ohjelman suorittaman toiminnon.

• Päivämäärä ja aika

Tämä luokka näyttää toiminnon päivämäärän ja ajan.

• Tila

Tämä luokka näyttää kohteeseen kohdistetun toimenpiteen tilan.

• Suositeltu toiminto

Tämä luokka näyttää toiminnot, jotka saattaa olla tarpeen suorittaa.

Lisätietoja

Näyttää lisätietoja kohteesta.

Voit tarkastella yksityiskohtaisia tietoja kuten luokka, riskitaso, riskiluokka, riskin lähetyspäivämäärä, riskin tila, riskin kuvaus ja suositellut toiminnot kohteille.

Toiminnot

Näyttää toiminnot, jotka ovat käytettävissä valitussa kohteessa.

Toiminnot -näkymän valinnat vaihtelevat Tietoturvahistoria -ikkunan avattavassa Näytä -luettelossa olevien valintojen mukaan.

Toiminnot -näkymä sisältää muun muassa seuraavat toiminnot:

• Luota

Tämä toiminto sallii valitun tietokoneen tai valitun verkon kaikkien määrittämättömien tietokoneiden kaksisuuntaisen käytön.

Tämä toiminto on käytettävissä Tietoturvahistoria - palomuuri - verkko ja yhteydet -näkymässä.

• Rajoita

Tämä toiminto estää valitun tietokoneen tai valitun verkon kaikkien määrittämättömien tietokoneiden kaksisuuntaisen käytön.

Tämä toiminto on käytettävissä Tietoturvahistoria - palomuuri - verkko ja yhteydet -näkymässä.

• Poista luottaminen

Poistaa luottamuksen valitulta tietokoneelta tai kaikilta valitun verkon määrittämättömiltä tietokoneilta.

Tämä toiminto on käytettävissä Tietoturvahistoria - palomuuri - verkko ja yhteydet -näkymässä.

• Poista rajoitus

Tämä toiminto poistaa rajoituksen valitulta tietokoneelta tai kaikilta valitun verkon määrittämättömiltä tietokoneilta.

Tämä toiminto on käytettävissä Tietoturvahistoria - palomuuri - verkko ja yhteydet -näkymässä.

• Näytä sääntö

Tämä toiminto näyttää palomuurisäännön, jolla hallitaan valitun ohjelman yrityksiä käyttää verkkoa Norton 360 Online -ohjelman Ohjelmanhallinta -ikkunassa.

Tämä toiminto on käytettävissä Tietoturvahistoria - palomuuri - toiminnot -näkymässä.

• Salli

Tämä toiminto sallii valitun ohjelman muodostaa yhteyden Internetiin.

Tämä toiminto on käytettävissä Tietoturvahistoria - luvattoman käytön esto -näkymässä.

• Lopeta muistutukset

Tämä toiminto estää Norton 360 Online -ohjelmaa ilmoittamasta, kun ohjelma torjuu valitun hyökkäyksen allekirjoitukset jatkossa.

Tämä toiminto on käytettävissä Tietoturvahistoria - luvattoman käytön esto -näkymässä.

• Ilmoita

Tämä toiminto antaa Norton 360 Online -ohjelman ilmoittaa, kun ohjelma torjuu valitun hyökkäyksen allekirjoitukset jatkossa.

Tämä toiminto on käytettävissä Tietoturvahistoria - luvattoman käytön esto -näkymässä.

Riskinhallinta

Näyttää linkit, joiden kautta näkee valittuun kohteeseen liittyviä tietoja.

Tästä näkymästä voi siirtyä myös joidenkin tietoturvahistorian kohteiden asetusosioon, joka on Norton 360 Online -ikkunassa.

Tietoja tietoturvahistoriasta

Kohteiden tarkasteleminen tietoturvahistoriassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6398632_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 29/09/2011