Norton 360 Online -ohjelman tiedot

Voit tarkastella Norton 360 Online -ohjelman tiedot -ikkunassa viimeisimmän tietokoneen optimointitoiminnon tietoja. Jos olet suorittanut esimerkiksi rekisterin puhdistuksen, voit tarkastella kaikkien Norton 360 Online -ohjelman puhdistamien rekisterimerkintöjen tietoja. Tietokoneen optimointi pitää tietokoneen suorituskyvyn huipussaan.

Norton 360 Online suorittaa seuraavat valitsemasi tietokoneen optimointitehtävät:

Rekisterin tyhjennys

Voit tarkastella Windowsin rekisteristä poistettuja virheellisiä ja vanhentuneita merkintöjä.

Internet Explorerin Tilapäiset tiedostot

Voit tarkastella poistettujen Internet Explorerin tilapäisten tiedostojen tietoja.

Windowsin Tilapäiset tiedostot

Voit tarkastella poistettujen Windowsin tilapäisten tiedostojen tietoja.

Internet Explorer -historia

Voit tarkastella selaimen historiakansiosta poistettuja selattujen verkkosivujen tietoja.

Levyn optimointi

Voit tarkastella levyn optimoinnin tietoja.

Varmuuskopiointi

Voit tarkistaa varmuuskopiointitoiminnon tilan ja kaikkien varmuuskopiosarjaan kuuluvien tiedostojen varmuuskopioinnin tilan.

Norton 360 Online suorittaa valitun Tietokoneen optimointi -asetuksen pohjalta siihen liittyvät tehtävät Optimointi -ikkunassa. Jos esimerkiksi Levyn optimointi on valittu, Optimointi -ikkunassa ei näy muita tehtäviä kuin levyn optimointi.

Tehtävän luokka ja Norton 360 Online -ohjelman suorittama toiminto näkyvät ikkunan yläosassa.

Kustakin kohteesta näytetään seuraavat tiedot:

Kohde

Norton 360 Online -ohjelman poistamien tiedostojen nimi ja sijainti.

Tila

Ilmaisee kohteen nykyisen tilan.

Saat lisätietoja napsauttamalla Lisätietoja -linkkiä.

Tietoja tietokoneen optimoinnista

Tietoja levyjen ja tiedostojen pirstoutuneisuudesta

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.