Tietoja Norton Password Manager -tuotteesta

Norton Password Manager on ilmainen salasanojen ja luottokorttitietojen hallintaohjelma, jonka avulla voit tallentaa, järjestää ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi turvallisesti. Henkilökohtaisiin tietoihisi kuuluvat kirjautumistiedot, salasanat, osoitteet ja luottokorttitiedot. Sinun ei tarvitse muistaa käyttämiesi verkkosivustojen käyttäjänimiä ja salasanoja. Sinun ei tarvitse täyttää pitkiä verkkolomakkeita. Sinun tarvitsee muistaa vain varastosi salasana, ja Norton Password Manager täyttää automaattisesti sivuston kirjautumis- ja muut kentät. Norton Password Manager on saatavilla kahtena versiona:

• Norton Password Manager Norton Security -tuotteissa (Windows-tietokoneille)

• Norton Password Manager -sovellus (Android- ja iOS-laitteisiin).

Norton Password Manager asentaa Windows-käyttöjärjestelmään Norton-työkalurivin, johon kuuluu turvalliset verkkohaut takaava Norton Safe Web -toiminto. Norton-työkalurivi kertoo sivuston haitallisuudesta ennen sivuston avaamista. Se tarjoaa turvallisen verkkohakuympäristön näyttämällä sivuston Norton-luokituksen kunkin hakutuloksen vieressä.

Norton Password Manager tallentaa kaikki henkilökohtaiset tietosi pilvivarastoon. Näin voit käyttää henkilökohtaisia tietojasi kaikilla verkkosivustoilla nopeasti ja turvallisesti sijainnistasi riippumatta.

Seuraavat Norton Password Manager -työkalun ominaisuudet varmistavat verkon käyttösi vaivattomuuden ja turvallisuuden:

Kirjautumiset

Tallentaa kirjautumistietoja, kuten sähköpostin, verkkopankin ja verkkokauppojen kirjautumistunnukset.

Osoitteet

Tallentaa henkilökohtaiset tietosi, esimerkkeinä nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot.

Lompakko 1

Tallentaa raha-asioitasi koskevat tiedot, kuten luottokorttisi, pankkitilisi ja luottomaksujen tiedot.

Muistiinpanot

Tallentaa tekstin, jonka olet kirjoittanut myöhempää käyttöä varten.

Tunnisteet 2

Luokittelee tietosi kohteiden luomisen yhteydessä määrittämäsi ryhmän perusteella.

Suosikit 3

Voit tallentaa oikopolkuja usein käyttämiisi Norton Password Manager -tietoihin.

1Saatavilla vain Windows-, Android- ja iOS-laitteisiin.

2Saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmään.

3Saatavilla vain Android- ja iOS-laitteisiin.

Norton Password Manager -työkalun avulla voit

• kirjautua automaattisesti verkkosivustoille, joten sinun ei enää tarvitse muistaa kaikkia kirjautumistietojasi

• suorittaa verkkotapahtumia turvallisesti ja huolehtimatta identiteettivarkauden vaarasta

• tallentaa kaikki luottokorttitietosi yhteen paikkaan

• käyttää pilvivarastoon tallennettuja henkilökohtaisia tietoja millä tahansa laitteella, joka on yhteydessä internetiin

• täyttää vaivattomasti pitkät verkkolomakkeet

• tallentaa haluamasi tiedot myöhempää käyttöä varten.

Kirjautumistietoja voidaan lisätä, muokata tai poistaa Norton Password Manager -ohjelmassa senkin jälkeen, kun Norton-tuotteen tilaus on vanhentunut.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63757029_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 01/08/2018