Tietoja Norton Identity Safe -tuotteesta

Norton Identity Safe on ilmainen salasanojen ja luottokorttitietojen hallintaohjelma, jonka avulla voit tallentaa, järjestää ja käyttää henkilökohtaisia tietojasi turvallisesti. Henkilökohtaisiin tietoihisi kuuluvat kirjautumistiedot, salasanat, osoitteet ja luottokorttitiedot. Sinun ei tarvitse muistaa käyttämiesi verkkosivustojen käyttäjänimiä ja salasanoja. Eikä täyttää pitkiä verkkolomakkeita. Sinun tarvitsee muistaa vain varastosi salasana, ja Norton Identity Safe täyttää automaattisesti sivuston kirjautumis- ja muut kentät. Norton Identity Safe on saatavilla kahtena versiona:

• Norton Identity Safe -ohjelma (Windows-käyttöjärjestelmään)

• Norton Identity Safe -sovellus (Android- ja iOS-laitteisiin).

Norton Identity Safe asentaa Windows-käyttöjärjestelmään Norton-työkalurivin, johon kuuluu turvalliset verkkohaut takaava Norton Safe Web -toiminto. Norton-työkalurivi kertoo sivuston haitallisuudesta ennen sivuston avaamista. Se tarjoaa turvallisen verkkohakuympäristön näyttämällä sivuston Norton-luokituksen kunkin hakutuloksen vieressä.

Norton Identity Safe tallentaa kaikki henkilökohtaiset tietosi pilvivarastoon. Näin voit käyttää henkilökohtaisia tietojasi kaikilla verkkosivustoilla nopeasti ja turvallisesti sijainnistasi riippumatta.

Seuraavat Norton Identity Safe -työkalun ominaisuudet varmistavat verkon käyttösi vaivattomuuden ja turvallisuuden:

Kirjautumiset

Tallentaa kirjautumistietoja, kuten sähköpostin, verkkopankin ja verkkokauppojen kirjautumistunnukset.

Osoitteet

Tallentaa henkilökohtaiset tietosi, esimerkkeinä nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot.

Lompakko 1

Tallentaa raha-asioitasi koskevat tiedot, kuten luottokorttisi, pankkitilisi ja luottomaksujen tiedot.

Muistiinpanot

Tallentaa tekstin, jonka olet kirjoittanut myöhempää käyttöä varten.

Tunnisteet 2

Luokittelee tietosi kohteiden luomisen yhteydessä määrittämäsi ryhmän perusteella.

Suosikit 3

Voit tallentaa oikopolkuja usein käyttämiisi Identity Safe -tietoihin.

1Saatavilla vain Windows-, Android- ja iOS-laitteisiin.

2Saatavilla vain Windows-käyttöjärjestelmään.

3Saatavilla vain Android- ja iOS-laitteisiin.

Norton Identity Safe -työkalun avulla voit

• kirjautua automaattisesti verkkosivustoille, joten sinun ei enää tarvitse muistaa kaikkia kirjautumistietojasi

• suorittaa verkkotapahtumia turvallisesti ja huolehtimatta identiteettivarkauden vaarasta

• tallentaa kaikki luottokorttitietosi yhteen paikkaan

• käyttää luottamuksellisia, pilvivarastoon tallennettuja tietojasi millä tahansa laitteella, joka on yhteydessä internetiin

• täyttää vaivattomasti pitkät verkkolomakkeet

• tallentaa haluamasi tiedot myöhempää käyttöä varten.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63757029_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/03/2016