VeriSign-suojattu

Verkkokaupoilla ja verkkomaksusivustoilla tulee olla SSL-sertifikaatti. Tämä on vakioturvallisuusvaatimus. VeriSignin suojatuiksi vahvistamilla verkkosivustoilla on VeriSignin suojausmerkintä. Kun VeriSignin suojausmerkintää napsautetaan, näkyviin tulee VeriSignin luoma vahvistussivu, jossa on tietoja sivuston osoitteesta, organisaatiosta, tilauksen tilasta ja SSL-sertifikaatista.

Voit tutustua tämän sivuston VeriSignin SSL-sertifikaattiin valitsemalla

Tarkastele sertifikaattia

Suojatut yhteydet käyttävät sertifikaatteja verkkosivuston tunnistamiseen ja yhteyden salaamiseen. Salaus suojaa yhteyttä hakkereilta ja muilta rikollisilta. Jos verkkosivustolla on annettava arkaluonteisia tietoja tai suoritettava verkkomaksuja, SSL-sertifikaatti on pakollinen vaatimus.

Seuraavilla toimilla voit varmistaa, että verkkosivuston yhteys on suojattu:

• Tarkista, että verkkosivuston osoitteen alussa lukee HTTPS.

• Tarkista, että selaimen osoitepalkissa on lukon kuvake.

• Tutustu verkkosivuston SSL-sertifikaattiin.

• Tarkista, että verkkosivulla näkyy VeriSignin suojaustunnus.

Jos sertifikaatissa näkyy vain verkkosivuston osoite, varmista, että osoite on se, jossa haluat vierailla. Tietojenkalastelusivustot ja huijaussivustot käyttävät usein samantyyppisiä sivustonimiä saadakseen käyttäjät uskomaan, että sivusto on luotettava.

Kun napsautat lukon kuvaketta osoitepalkissa ja valitset Tarkastele sertifikaatteja, voit tarkastella seuraavia SSL-sertifikaatin tietoja:

Sertifikaatin tiedot

Tarkista sertifikaatin SSL-tiedot.

Annettu

Tarkista sen verkkosivuston nimi, jolle sertifikaatti on annettu.

Sertifikaatin tulisi olla annettu identitysafe.norton.com-osoitteelle.

Antanut

Tarkista, että SSL-sertifikaatin antaja on VeriSign, Inc.

Voimassa alkaen

Tarkista VeriSignin SSL-sertifikaatin tilauksen tila.

Sertifikaatin tietojen tarkastelu Internet Explorer -selaimessa

1. Napsauta osoiterivin oikealla puolella olevaa lukon kuvaketta.

2. Valitse avautuvasta valikosta Tarkastele sertifikaatteja.

3. Sertifikaatin tiedot löytyvät sertifikaatin tarkasteluikkunan Yleiset -välilehdeltä.

Sertifikaatin tarkastelu Chrome-selaimessa

1. Napsauta osoiterivin vasemmalla puolella olevaa lukon kuvaketta.

2. Valitse avautuvasta valikosta Sertifikaatin tiedot.

3. Sertifikaatin tiedot löytyvät sertifikaatin tarkasteluikkunan Yleiset -välilehdeltä.

Sertifikaatin tarkastelu Firefox-selaimessa

1. Napsauta osoiterivin vasemmalla puolella olevaa lukon kuvaketta.

2. Valitse avautuvasta valikosta Lisätietoja.

3. Valitse näyttöön tulevasta ikkunasta Tarkastele sertifikaattia.

4. Sertifikaatin tiedot löytyvät sertifikaatin tarkasteluikkunan Yleiset -välilehdeltä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63592900_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/08/2018