Muiden Norton-tuotteiden käyttäminen

Voit käyttää seuraavia palveluita Norton Password Manager -verkkosivun alalaidassa olevilla kuvakkeilla:

Norton One

Norton One suojaa kaikki laitteesi ja turvaa henkilökohtaiset tietosi. Norton One -palvelun avulla voit suojata laitteesi asentamalla Norton-tietoturvatuotteita.

Norton One -palvelussa voit tarkastella laitteidesi suojaustilaa ja ratkoa tietoturvaongelmia mistä tahansa maailman kolkasta. Norton One -palvelun avulla voit hallita kaikkia laitteita ja Norton-tuotteita yhdestä paikasta.

Norton-tili

Norton Account -tilin ansiosta Norton-tuotteiden ja -palveluiden hallinta sujuu kätevästi, kun voit hallita kaikkia Norton-tilauksiasi helposti yhdestä paikasta.

Norton Online Family

Norton Online Family valvoo ja hallitsee lapsen verkon ja tietokoneen käyttöä.

Norton Online Backup

Norton Online Backup on turvallinen ja helppokäyttöinen verkkovarmuuskopiointiratkaisu, joka suojaa tärkeät tiedot järjestelmän kaatumisen, vahingossa tapahtuvan poistamisen, virustartunnan ja muiden onnettomuuksien varalta.

Norton Management

Norton Managementin avulla voit hallita Norton-tuotteitasi ja Norton-tuotetunnuksiasi yhdestä paikasta. Voit lisätä laitteita, kuten tietokoneita ja kannettavia Norton Management -palveluun, sekä asentaa ja hallita laitteella olevia Norton-tuotteita etäyhteyden välityksellä.

Norton Anti-Theft

Norton Anti-Theft lukitsee nopeasti kadonneen PC-kannettavan, MacBook-laitteen, taulutietokoneen tai älypuhelimen ja auttaa paikallistamaan sen. Toiminto suojaa laitteelle tallennetut korvaamattomat tiedot, jos laite katoaa tai se varastetaan.

Norton Mobile Security

Norton Mobile Security suojaa mobiililaitteet katoamiselta, varkauksilta ja haittaohjelmilta.

Norton Safe Web

Norton Safe Web tarkistaa verkkosivustojen turvallisuuden ja mahdollistaa turvalliset verkkohaut.

Jos unohdat Norton-tilisi salasanan, saat väliaikaisen salasanan valitsemalla Norton-tilin kirjautumissivulla olevan Unohditko salasanasi? -linkin. Sinun täytyy antaa sähköpostiosoitteesi. Sinun täytyy käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jonka annoit, kun loit Norton Account -tilin. Symantec lähettää väliaikaisen salasanan sähköpostiisi. Voit käyttää väliaikaista salasanaa vain rajoitetun ajan. Sinun täytyy palauttaa salasana, kun olet kirjautunut Norton Account -tiliisi.

Asiaan liittyvät ratkaisut

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63592869_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/08/2018