Pikaviestiohjelmien tarkistus

Kun otat käyttöön Pikaviestiohjelmien tarkistuksen, Norton 360 Online tarkistaa pikaviestiohjelmien kautta vastaanottamasi tiedostot. Tämä tarkistus suojaa tietokonetta viruksilta ja muilta tietoturvauhilta. Voit valita tuetut pikaviestiohjelmat, joiden välityksellä vastaanotat tiedostoja.

Pidä Pikaviestiohjelmien tarkistus aina käytössä, sillä se parantaa tietokoneen suojausta.

Jotta tietokoneesi olisi suojattu täydellisesti, sinun on tehtävä määritykset pikaviestiohjelmiin, jotka olet asentanut Norton 360 Online -ohjelman asentamisen jälkeen.

Tietoja Tarkistukset ja riskit -asetuksista

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Mitä tehdä, kun tietokoneesta löytyy tietoturvariski?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6358839_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 17/10/2011