Tietoja muistiinpanoista

Identity Safen Muistiinpanot -toiminto tallentaa haluamasi tiedot myöhempää käyttöä varten. Muistiinpanoihin voi tallentaa vaikkapa mieleen juolahtaneita ajatuksia, reseptejä, tehtäväluetteloita, tapaamismuisiinpanoja ja suosikkisitaatteja. Muistiinpanoja on helppo käyttää, ja ne järjestetään automaattisesti luonnin aikana käyttämiesi tunnisteiden mukaan. Kaikki muistiinpanosi tallennetaan suojattuun verkkovarastoon, joten vain sinä voit lukea niitä.

Voit järjestää muistiinpanot niiden nimen, muokkauspäivämäärän ja käyttöpäivämäärän mukaan. Voit myös hakea varastoon tallennettuja muistiinpanoja.

Voit käyttää muistiinpanoja millä tahansa laitteella, joka tukee Identity Safea.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63577325_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/10/2015