Tietoja Muistiinpanot-ominaisuudesta

Norton Password Managerin Muistiinpanot -ominaisuus tallentaa haluamasi tiedot myöhempää käyttöä varten. Muistiinpanoihin voi tallentaa vaikkapa mieleen juolahtaneita ajatuksia, reseptejä, tehtäväluetteloita, tapaamismuisiinpanoja ja suosikkisitaatteja. Muistiinpanoja on helppo käyttää, ja ne järjestetään automaattisesti luonnin aikana käyttämiesi tunnisteiden mukaan. Kaikki muistiinpanot tallennetaan suojattuun varastoon, joten vain sinä voit lukea niitä.

Voit järjestää muistiinpanot niiden nimen, muokkauspäivämäärän ja käyttöpäivämäärän mukaan. Voit myös hakea varastoon tallennettuja muistiinpanoja.

Voit käyttää muistiinpanoja millä tahansa laitteella, joka tukee Norton Privacy Manageria.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63577325_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 02/08/2018