Tietoja Kirjautumisista

Norton Identity Safe -pääsivun Kirjautumiset -toiminnolla voit tallentaa ja hallita kaikkia kirjautumisiasi, joita käytät verkkomaksutapahtumissa. Kirjautumistiedot käsittävät arkaluonteisia tietoja, kuten sähköpostisi ja verkkopankkisi tunnukset ja salasanat.

Identity Safe tarjoaa sinulle mahdollisuuden tallentaa kirjautumistietosi, kun syötät ne verkkosivustolle. Tällä asetuksella voit heti tallentaa kirjautumistietosi Identity Safeen. Voit myös sallia Identity Safen tallentaa automaattisesti kaikki verkkosivustoille syöttämäsi kirjautumistiedot.

Kun Identity Safe on tallentanut kirjautumisen, se täyttää kirjautumistiedot automaattisesti aina, kun avaat kyseisen verkkosivuston. Tätä varten Kirjautumistiedot-ikkunan Tietoturva-kohdasta on oltava valittuna Automaattinen täyttö. Jos olet määrittänyt useita kirjautumistietoja samalle verkkosivustolle, Identity Safe pyytää sinua valitsemaan verkkosivustolle käytettävän kirjautumisen. Tässä tapauksessa automaattinen täyttötoiminto käyttää viimeksi tallennettua kirjautumistietoa. Jos haluat kirjautua muulla kirjautumistiedolla, valitse käytettävä kirjautumistieto tietopalkista.

Kirjautumiset -ikkunassa voit käyttää seuraavia asetuksia:

Otsikko

Määrittää tallentamasi kirjautumisnimen.

Kirjautumisen URL

Määrittää tallentamasi kirjautumisen URL-osoitteen.

Muokattu

Kertoo päivämäärän ja kellonajan, jolloin tätä kirjautumistietoa muokattiin viimeksi.

Identity Safe päivittää päivämäärän ja kellonajan silloinkin, kun muokkaat kirjautumisia Norton-työkalurivin kautta.

Tässä asetuksessa päivämäärä näkyy muodossa KK/PP/VVVV, kellonaika muodossa TT:MM: Jos esimerkiksi teit muutoksia 8.6.2009 klo 15.00, päivämäärä ja aika näytetään muodossa 06/08/2009 15:00.

Käyttäjänimi

Määrittää tallentamasi kirjautumisen käyttäjänimen.

Salasana

Määrittää tallentamasi kirjautumissalasanan. Voit selvittää, kuinka turvallinen tai vahva salasanasi on reaaliaikaisesti. Salasanan vahvuus ilmaistaan jollakin seuraavista väreistä:

• Punainen

Salasana on heikko, ja se on helppo arvata tai murtaa.

• Oranssi

Salasana ei täytä vähimmäisvaatimuksia eikä ole vahva.

• Vihreä

Salasana on vahva ja turvallinen.

Tunnisteet

Näyttää kirjautumisten luomisen yhteydessä määrittämäsi luokan.

Vaadi verkkovaraston salasana

Varaston salasana pyydetään, ennen kuin kirjautumistieto syötetään verkkosivustolle. Valitse tämä vaihtoehto, jotta kirjautumisesi suojataan entistä paremmin.

Automaattinen täyttäminen

Täyttää automaattisesti kirjautumisesi vierailemillesi verkkosivustoille.

Automaattinen lähetys

Kirjaa sinut automaattisesti sivustolle.

Voit kirjautua nopeasti verkkosivustolle käyttämällä kullakin kirjautumistietorivillä olevaa nuolikuvaketta. Jos olet määrittänyt useita kirjautumistietoja samalle verkkosivustolle, Identity Safe pyytää sinua valitsemaan verkkosivustolle käytettävän kirjautumisen. Voit valita verkkosivustolla käytettävän kirjautumistiedon Norton-työkalurivin Varasto auki -asetuksen kautta.

Jos varasto on suljettu, kun käynnistät kirjautumistietoja edellyttävän verkkosivuston, Norton Identity Safe avaa tietopalkin automaattisesti. Tietopalkkiin voit syöttää varaston salasanan ja valita sitten verkkosivustolla käytettävän kirjautumistiedon.

Tietopalkki on näkyvissä vain, jos valitset verkkosivuston kentän, joka edellyttää kirjautumistietoja.

Voit järjestää kirjautumistiedot niiden nimen, muokkauspäivämäärän ja käyttöpäivämäärän mukaan. Voit myös hakea varastoon tallennetun kirjautumistiedon.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63577321_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 26/10/2015