Tietoja lompakosta

Identity Safen Lompakko -toiminnolla voit luoda lompakon, johon on tallennettu kaikki raha-asioitasi koskevat tiedot, kuten maksukorttisi, pankkitilisi ja luottomaksujen tiedot. Voit käyttää lompakkoa seuraaviin toimintoihin:

• Täytä automaattisesti luottokorttisi tai pankkisi tiedot, kun suoritat verkkomaksuja.

• Valitse verkkosivustoille syötettävät korttitiedot.

• Suojaa raha-asioitasi koskevat tiedot verkko-ostoksia tehdessäsi.

Näin Identity Safe suojaa sinua näppäilyntallennusohjelmilta, jotka yrittävät varastaa henkilötietosi. Verkkopankkien ja verkkokauppojen sivustoilla on lomakkeita, joissa on kentät luottokorttitietoja tai muita raha-asioita koskevia tietoja varten. Kun valitset tällaisen verkkosivuston kentän, Norton Identity Safe näyttää tietopalkin, jossa pyydetään lupaasi täyttää lomake automaattisesti. Valitse tietopalkista maksu, jota haluat käyttää, ja valitse sitten Täytä. Jos et halua nähdä tietopalkkia uudelleen verkkolomakkeen kohdalla, valitse Älä kysy. Voit avata tietopalkin milloin tahansa valitsemalla VARASTO ON AUKI > ASETUKSET > Näytä tämän sivuston tietopalkki.

Valitsemalla VARASTO ON AUKI -valikon Avaa täyttöavustaja -kuvakkeen saat tallentamiesi maksujen luettelon. Voit sen jälkeen valita maksun ja vetää tiedot lomakkeeseen.

Voit järjestää maksut niiden nimen, muokkauspäivämäärän ja käyttöpäivämäärän mukaan. Voit myös hakea varastoon tallennettuja maksuja.

Lompakossa on lisäksi seuraavat ominaisuudet:

• Lisäsuojauskerros auttaa suojaamaan raha-asioita koskevat tietosi.

• Lomakkeita sisältävät verkkosivut tunnistetaan ja näkyviin tulee välittömästi ponnahdusikkuna, jossa on korttien luettelo.

• Näet heti korttisi ja pankkitilisi, jotka eivät ole salasanasuojattuja. Identity Safe antaa lisäturvaa salasanalla suojatulle lompakollesi, koska se ei näytä lompakon yhteenvetoa.

< Paluu

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.