Norton Password Manager -pilvivaraston avaaminen

Voit avata Norton Password Manager -pilvivaraston Norton-työkalurivin välityksellä tai mistä tahansa laitteesta, joka on yhteydessä internetiin. Voit tarkastella henkilökohtaisia tietojasi, kuten osoitettasi, kirjautumistietojasi, salasanojasi ja luottokorttitietojasi mistä ja milloin tahansa.

Norton Password Manager suojaa tietosi monikerroksisen suojaustekniikan avulla. Norton Password Manager -palvelua on käytettävä Norton-tilin kirjautumistunnuksilla, jotka on yhdistetty Norton Password Manager -asiakasohjelmaan. Tämän lisäksi sinulla on oltava pilvivaraston salasana, jota käytettiin Norton Password Manager -pilvivaraston luomiseen. Jos unohdat Norton-tilin salasanan, voit palauttaa sen.

Jos unohdat pilvivarastosi salasanan, salasanavihje saattaa auttaa sen muistamisessa. Jos et vieläkään muista salasanaa, sinun on luotava uusi varasto. Symantec ei tallenna varaston salasanaa. Se on vain omassa tiedossasi. Jos olet varmuuskopioinut Password Manager -tietosi, voit tuoda tiedot uuteen varastoon sen luomisen yhteydessä. Voit luoda automaattisesti varmuuskopioita varastostasi ottamalla automaattisen varmuuskopioinnin käyttöön.

Voit myös määrittää varaston avaamistavan. Lisätietoja tästä on kohdassa Tietoja suojausasetuksista.

Norton Password Manager -pilvivaraston avaaminen selaimella

Kesäkuusta 2017 lähtien Norton Password Managerin erillinen versio ei ole ladattavissa. Norton Password Manager -ominaisuus tarjotaan edelleen Norton Security -tuotteissamme. Lisätietoja löydät Norton-verkkokaupasta.

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen

https://identitysafe.norton.com

2. Valitse Kirjaudu.

3. Anna Sähköpostiosoite -kenttään pilvivarastoon liitetty sähköpostiosoitteesi.

4. Kirjoita Salasana -kenttään Norton-tilisi salasana.

5. Valitse Kirjaudu. Voit tallentaa nämä kirjautumistiedot varastoon, niin voit käyttää niitä jatkossa nopeasti ja turvallisesti.

6. Kirjoita Password Manager -pilvivaraston salasana Avaa varasto -ikkunan Salasana -kenttään.

7. Valitse Avaa varasto.

Pilvivaraston avaaminen Norton-työkalurivin kautta

Norton-työkalurivi on käytettävissä vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

1. Käynnistä selain.

2. Valitse Norton-työkaluriviltä VARASTO ON SULJETTU.

3. Kirjaudu pyydettäessä Norton Password Manageriin antamalla Kirjaudu sisään tai luo tili -ikkunaan Norton-tilin sähköpostiosoite ja salasana.

4. Kirjoita pilvivarastosi salasana Varasto suljettu -ikkunaan.

5. Valitse Avaa.

Pilvivaraston avaaminen Norton Password Manager -Windows-ohjelmalla

1. Napsauta Windows-työpöydän tai tehtäväpalkin Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Kirjaudu pyydettäessä Norton Password Manageriin antamalla Kirjaudu sisään tai luo tili -ikkunaan Norton-tilin sähköpostiosoite ja salasana.

3. Kirjoita pilvivarastosi salasana Varasto suljettu -ikkunaan.

4. Valitse Avaa.

Pilvivaraston avaaminen Norton Password Manager -sovelluksesta Android- tai iOS-laitteella

1. Napauta aloitusnäytön tai Sovellukset-näytön Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Jos saat kehotteen, kirjoita kirjautumisikkunaan Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu.

3. Anna esiin tulevaan näyttöön pilvivaraston salasana. Voit avata varaston myös määrittämälläsi PIN-koodilla.

4. Napauta Avaa varasto.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63577241_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/08/2018