Norton Identity Safe -verkkovaraston avaaminen

Voit käyttää Norton Identity Safe -verkkovarastoa Norton Identity Safe -asiakasohjelman, Norton-työkalurivin tai selaimen välityksellä mistä tahansa laitteesta, joka on yhteydessä internetiin. Voit tarkastella verkkovarastoon tallennettuja henkilökohtaisia tietojasi, kuten osoitettasi, kirjautumistietojasi, salasanojasi ja luottokorttitietojasi mistä ja milloin tahansa.

Jos olet määrittänyt automaattisen uloskirjautumisen, Norton Identity Safe kirjaa sinut ulos, kun laite on ollut käyttämättömänä tietyn ajan. Näin henkilökohtaiset tietosi eivät joudu vääriin käsiin. Tämä asetus on hyödyllinen, jos käytät Norton Identity Safe -ohjelmaa paikassa, jossa epäilet rikollisen toiminnan olevan mahdollista.

Norton Identity Safe suojaa tietosi monikerroksisen suojaustekniikan avulla. Norton Identity Safe -palvelua on käytettävä Norton-tilin kirjautumistunnuksilla, jotka on yhdistetty Norton Internet Security- tai Norton 360 -tuotteeseen tai Norton Identity Safe -asiakasohjelmaan. Tämän lisäksi sinulla on oltava verkkovaraston salasana, jota käytettiin Norton Identity Safe -verkkovaraston luomiseen. Jos unohdat Norton-tilin salasanan, voit palauttaa sen.

Jos unohdat verkkovarastosi salasanan, salasanavihje saattaa auttaa sen muistamisessa. Jos salasana ei vieläkään muistu mieleesi, sinun on luotava uusi varasto. Symantec ei tallenna varastosi salasanaa. Se on vain omassa tiedossasi. Jos olet varmuuskopioinut Identity Safe -tietosi, voit tuoda tiedot uuteen varastoon sen luomisen yhteydessä. Voit luoda automaattisesti varmuuskopioita varastostasi ottamalla automaattisen varmuuskopioinnin käyttöön.

Voit myös määrittää varaston avaamistavan. Lisätietoja tästä on kohdassa Tietoja suojausasetuksista.

Norton Identity Safe -verkkovaraston avaaminen selaimella

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen

https://identitysafe.norton.com

2. Valitse Kirjaudu.

3. Anna Sähköpostiosoite -kenttään verkkovarastoon liitetty sähköpostiosoitteesi.

4. Kirjoita Salasana -kenttään Norton-tilisi salasana.

5. Valitse Kirjaudu. Voit tallentaa nämä kirjautumistiedot varastoosi ja varmistaa näin vastaisuudessa nopean ja suojatun kirjautumisen.

6. Kirjoita Identity Safe -verkkovaraston salasana Avaa varasto -ikkunan Salasana -kenttään.

7. Valitse Avaa varasto.

Verkkovaraston avaaminen Norton-työkalurivin avulla

Norton-työkalurivi on käytettävissä vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

1. Käynnistä selain.

2. Valitse Norton-työkaluriviltä VARASTO ON SULJETTU.

3. Kirjaudu pyydettäessä Identity Safe -työkaluun antamalla Kirjaudu sisään tai luo tili -ikkunaan Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

4. Kirjoita verkkovaraston salasana Varasto suljettu -ikkunaan.

5. Valitse Avaa.

Verkkovaraston avaaminen Norton Identity Safe -asiakasohjelmasta Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmässä

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows: napsauta työpöydältä tai tehtäväpalkista Norton Identity Safe -kuvaketta.

• Mac OS: käynnistä Ohjelmat -hakemistosta Norton Identity Safe.

2. Kirjaudu pyydettäessä Identity Safe -työkaluun antamalla Kirjaudu sisään tai luo tili -ikkunaan Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.

3. Kirjoita verkkovarastosi salasana Varasto suljettu -ikkunaan.

4. Valitse Avaa.

Verkkovaraston avaaminen Norton Identity Safe -sovelluksesta Android- tai iOS-laitteella

1. Napauta aloitusnäytön tai Sovellukset-näytön Norton Identity Safe -kuvaketta.

2. Jos saat kehotteen, kirjoita kirjautumisikkunaan Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu.

3. Anna esiin tulevaan näyttöön verkkovaraston salasana. Voit avata varaston myös määrittämälläsi PIN-koodilla.

4. Napauta Avaa varasto.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63577241_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/09/2015