Norton-tilin luominen

Norton-tilin avulla voit hallita kaikkia Norton-tuotteitasi yhdestä paikasta. Voit tallentaa tuotetunnuksesi Norton-tilille ja voit myös ostaa lisätuotetunnuksia. Voit rekisteröidä tuotteen myös Norton-tilistä. Norton-tilin luominen vie vain muutaman hetken. Norton-tilin luomista varten tietokoneella on oltava internet-yhteys.

Norton Identity Safe -palveluun on kirjauduttava Norton-tilin kirjautumistunnuksilla. Voit käyttää olemassa olevan Norton-tilin tunnuksia tai luoda uuden Norton-tilin Norton Identity Safe -työkalun asennuksen aikana.

Norton-tilin voi luoda Norton-tilin verkkosivuston, Norton Identity Safe -verkkosivuston tai Norton Identity Safe -asiakasohjelman kautta.

Norton-tilin luominen Norton-tilin verkkosivustolta

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen https://manage.norton.com/

2. Valitse Rekisteröidy nyt. Se ei maksa MITÄÄN.

3. Kirjoita Norton Account -tilin rekisteröiminen -ikkunaan sähköpostiosoite, salasana ja muut pyydetyt tiedot.

4. Lue ja hyväksy tietosuojakäytäntö.

5. Valitse Rekisteröidy.

Norton-tilin luominen Norton Identity Safe -asiakasohjelmasta Windows- tai Mac OS -käyttöjärjestelmässä

1. Tee jokin seuraavista toimista:

• Windows: napsauta työpöydältä tai tehtäväpalkista Norton Identity Safe -kuvaketta.

• Mac OS: käynnistä Ohjelmat -hakemistosta Norton Identity Safe.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Kirjaudu tai luo tili -ikkunaan ja napsauta Seuraava.

Identity Safe tarkistaa automaattisesti, onko antamasi sähköpostiosoite jo yhdistetty olemassa olevaan Norton-tiliin.

3. Kirjoita Luo Norton-tili -ikkunaan salasana ja muut pyydetyt tiedot.

4. Jos haluat saada Symantecilta sähköpostitse tietoja uusimmasta tietoturvasta, valitse Lähetä minulle sähköpostitse tuotepäivityksiä, tarjouksia ja tietokoneen suojausta käsitteleviä uutiskirjeitä (valinnainen).

5. Valitse Hyväksy ja rekisteröidy.

Norton-tilin luominen Norton Identity Safe -sovelluksesta Android- tai iOS-laitteella

1. Napauta aloitusnäytön tai Sovellukset-näytön Norton Identity Safe -kuvaketta.

2. Napauta Luo tili.

3. Kirjoita esiin tulevaan näyttöön sähköpostiosoite ja muut pyydetyt tiedot.

4. Napauta Hyväksy ja rekisteröidy.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63577240_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 28/01/2016