Luo Norton-tili

Norton-tilin avulla voit hallita kaikkia Norton-tuotteitasi yhdestä paikasta. Voit tallentaa tuotetunnuksesi Norton-tilille ja voit myös ostaa lisätuotetunnuksia. Voit rekisteröidä tuotteen myös Norton-tilistä. Norton-tilin luominen vie vain muutaman hetken. Norton-tilin luomista varten tietokoneella on oltava internet-yhteys.

Norton Password Manager -palveluun on kirjauduttava Norton-tilin kirjautumistunnuksilla. Voit käyttää olemassa olevan Norton-tilin tunnuksia tai luoda uuden Norton-tilin Norton Password Manager -työkalun asennuksen aikana.

Norton-tilin voi luoda Norton-tilin verkkosivuston, Norton Password Manager -verkkosivuston tai Norton Password Manager -asiakasohjelman kautta.

Norton-tilin luominen Norton-tilin verkkosivustolta

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen https://manage.norton.com/

2. Valitse Rekisteröidy nyt. Se ei maksa MITÄÄN.

3. Kirjoita Norton Account -tilin rekisteröiminen -ikkunaan sähköpostiosoite, salasana ja muut pyydetyt tiedot.

4. Lue ja hyväksy tietosuojakäytäntö.

5. Valitse Rekisteröidy.

Norton-tilin luominen Norton Password Manager -asiakasohjelmasta Windows-tietokoneessa

Kesäkuusta 2017 lähtien Norton Password Managerin erillinen versio ei ole ladattavissa uusille käyttäjille. Norton Password Manager -ominaisuus tarjotaan edelleen Norton Security -tuotteissamme. Lisätietoja löydät Norton-verkkokaupasta.

1. Napsauta työpöydän tai tehtäväpalkin Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Kirjaudu tai luo tili -ikkunaan ja napsauta Seuraava.

Norton Password Manager tarkistaa automaattisesti, onko antamasi sähköpostiosoite jo yhdistetty olemassa olevaan Norton-tiliin.

3. Kirjoita Luo Norton-tili -ikkunaan salasana ja muut pyydetyt tiedot.

4. Jos haluat saada Symantecilta sähköpostitse tietoja uusimmasta tietoturvasta, valitse Lähetä minulle sähköpostitse tuotepäivityksiä, tarjouksia ja tietokoneen suojausta käsitteleviä uutiskirjeitä (valinnainen).

5. Valitse Hyväksy ja rekisteröidy.

Norton-tilin luominen Norton Password Manager -sovelluksesta Android- tai iOS-laitteella

1. Napauta aloitusnäytön tai Sovellukset-näytön Norton Password Manager -kuvaketta.

2. Napauta Luo tili.

3. Kirjoita esiin tulevaan näyttöön sähköpostiosoite ja muut pyydetyt tiedot.

4. Napauta Hyväksy ja rekisteröidy.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63577240_identity_safe_standalone_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 21/08/2018