Auto-Protect

Auto-Protect-toiminto latautuu muistiin, kun Windows käynnistetään. Toiminto takaa jatkuvan suojauksen tietokoneen käytön aikana.

Auto-Protect käyttää suoritettavan tiedoston turvallisuuden määrittämiseen uhkien allekirjoituksia, joita Norton 360 Online vastaanottaa virusmäärityspäivitysten ja muiden tietoturvapäivitysten yhteydessä.

Kun Auto-Protect havaitsee viruksen, se yrittää oletusarvoisesti korjata tiedoston ja poistaa automaattisesti madot. Jos Auto-Protect-toiminto ei voi korjata tartunnan saanutta tiedostoa, se ei anna sinun käyttää tiedostoa. Jos haluat käsitellä tartunnan saaneita tiedostoja, joita ei voida korjata, tarkista koko tietokone virusten varalta ja sitten löydetyt tartunnan saaneet tiedostot.

Kun tartunnan saanut tiedosto on käsitelty, tarkista lopuksi koko tietokone virusten varalta.

Pidä Auto-Protect aina käytössä. Näin estät viruksia tartuttamasta tietokonettasi. Auto-Protect-toiminto toimii taustalla eikä häiritse työskentelyä.

Auto-Protect-toiminto suorittaa seuraavat toimenpiteet automaattisesti:

• Havaitsee kaikentyyppiset virukset ja suojaa tietokoneen niiltä.

Havaitsee myös makrovirukset, käynnistyssektorin virukset ja muistivirukset ja suojaa tietokoneen niiltä.

• Havaitsee troijalaiset, madot ja muut haitalliset koodit ja suojaa tietokonetta niiltä.

• Suojaa tietokonetta internetin välityksellä lähetetyiltä viruksilta.

Tarkistaa kaikki internetistä ladatut tiedostot, mukaan luettuna Java-sovelmat ja ActiveX-komponentit.

• Pitää järjestelmän jatkuvasti suojattuna.

Tarkistaa tietokoneen virusten varalta joka kerta, kun käytät ohjelmia, laitat levykkeen asemaan, liität siirrettävän tietovälineen tietokoneeseen tai muokkaat tai käytät asiakirjoja.

• Tarkkailee tietokonetta sellaisten epätavallisten oireiden varalta, jotka saattavat olla merkkejä viruksesta.

Auto-Protect sisältää seuraavat asetukset:

Välimuisti

Parantaa tietokoneen suorituskykyä. Jos otat tämän toiminnon käyttöön, Norton 360 Online pitää kirjaa usein käytetyistä tiedostoista. Norton 360 Online ei tarkista näitä tiedostoja silloinkaan, kun tietokone käynnistetään uudelleen.

Siirrettävän tietovälineen tarkistus

Tarkistaa siirrettävät tietovälineet käynnistysvirusten varalta käyttöön otettaessa. Kun tietoväline on tarkistettu käynnistystietueissa olevien virusten varalta, sitä ei tarkisteta uudelleen, ennen kuin se liitetään uudelleen tietokoneeseen tai alustetaan. Jos epäilet, että siirrettävällä tietovälineelläsi on yhä käynnistystietueen virus, varmista, että Auto-Protect -toiminto on käytössä, jotta siirrettävä tietoväline voidaan tarkistaa uudelleen. Liitä siirrettävä tietoväline tietokoneeseen ja avaa se Oma tietokone -valikosta, jotta Auto-Protect voi suorittaa tarkistuksen. Voit myös tarkistaa sen manuaalisesti ja varmistaa, ettei siinä ole virustartuntaa.

Käynnistä tietokone uudestaan, jos et pysty käyttämään Auto-Protect-toimintoa. Kun Auto-Protect havaitsee ja poistaa uhan, kuten käynnistyslohkon viruksen, Norton 360 Online pyytää sinua käynnistämään tietokoneen uudelleen. Jotta voisit poistaa uhan kokonaan, tietokone täytyy käynnistää uudelleen. Et voi käyttää Auto-Protect-toimintoa ennen kuin käynnistät tietokoneen uudelleen.

Auto-Protect-ilmoitusten tarkastelu

Tietoja automaattisen suojauksen asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6356962_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 19/10/2011