Tarkistukset

Norton 360 Online lataa automaattisesti määrityspäivitykset ja suojaa tietokonettasi kaikilta virustyypeiltä ja tuntemattomilta uhilta. Voit määrittää tietokoneesi tarkistuksen joustavasti. Voit myös mukauttaa tarkistuksen tapahtuvaksi tietyssä tietokoneen osassa, jonka voi tarkistaa usein. Voit lisäksi ajastaa mukautetun tarkistuksen tai täydellisen järjestelmäntarkistuksen suoritettavaksi automaattisesti.

Tarkistukset -ikkunassa on seuraavat oletustarkistukset:

Täydellinen järjestelmäntarkistus

Tarkistaa käynnistystietueet, tiedostot ja käynnissä olevat prosessit, joita käyttäjä voi käyttää.

Pikatarkistus

Tarkistaa ne tietokoneen alueet, jotka ovat usein virusten ja muiden tietoturvariskien hyökkäysten kohteena.

Aseman tarkistus

Tarkistaa siirrettävät asemat tai muut tietokoneesi asemat.

Voit valita useita asemia tarkistettavaksi.

Kansion tarkistus

Tarkistaa tietyn kansion tai kaikki kansiot tietokoneellasi.

Voit valita useita kansioita tarkistettaviksi. Kun valitset kansion, kaikki siinä olevat tiedostot ja kansiot tarkistetaan.

Tiedoston tarkistus

Tarkistaa tietyn tiedoston tai kaikki tietokoneella olevat tiedostot.

Voit valita useita tiedostoja tarkistettaviksi pitämällä Ctrl-näppäimen painettuna.

Luo tarkistus

Voit luoda omia tarkistuksia tiettyjen vaatimusten pohjalta.

Sulje

Tarkistukset -ikkuna suljetaan.

Kun luot mukautetun tarkistuksen, voit myös ajastaa tarkistuksen käynnistymään automaattisesti. Voit ajastaa tarkistukset alkamaan automaattisesti määrättyinä ajankohtina tai tietyin väliajoin. Kun luot mukautetun tarkistuksen, uusi tarkistus lisätään tarkistusluetteloon.

Voit tehdä tässä ikkunassa näkyville tarkistuksille seuraavat toimenpiteet:

Käytössä

Voit käynnistää valitun tarkistuksen ajastuksen.

Jos olet ajastanut tarkistuksen, sinun on valittava tämä asetus, jotta Norton 360 Online voi suorittaa tarkistuksen ajastettuna ajankohtana.

Nimi

Käytettävissä olevien tarkistusten nimet tulevat näkyviin.

Suorita

Voit suorittaa vastaavan tarkistuksen manuaalisesti.

Jos ajastettu tarkistus on jo käynnissä, Norton 360 Online näyttää taustalla suoritettavan tarkistuksen. Voit valita haluamasi vaihtoehdon ja tehdä asianmukaiset toimenpiteet.

Edellinen suoritus

Näyttää edellisen tarkistuksen aikaleiman.

Voit napsauttaa aikaleimaa ja tarkastella tarkistustuloksia Tietoturvahistoria -ikkunassa.

Tila

Näyttää nykyisen tarkistuksen tilan.

Aseman, kansion ja tiedoston tarkistusten tilaa ei voi tarkastella.

Muokkaa tarkistusta

Voit muokata tarkistusta

Voit lisätä tiedostoja tai kansioita tarkistukseen tai poistaa niitä tarkistuksesta. Voit lisäksi muuttaa tarkistuksen nimeä. Voit myös ajastaa tarkistuksen alkamaan automaattisesti määrättyinä ajankohtina tai tietyin väliajoin.

Poista

Voit poistaa mukautetun tarkistuksen, jos sitä ei enää tarvita.

Voit poistaa vain itse luomiasi mukautettuja tarkistuksia. Et voi poistaa oletustarkistuksia.

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Mukautetun tarkistuksen luominen

Tietoja ajastetuista tarkistuksista

Täydellisen järjestelmäntarkistuksen ajastus

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6349225_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 18/10/2011