Ohjelman poistaminen

Ohjelmia voidaan tarvittaessa poistaa palomuurin asetuksista.

Palomuurin ohjelma-asetuksia ei siirretä Norton 360 Online -ohjelman aiemmista versioista. Jos olet poistanut ohjelmia aiemmassa versiossa etkä halua niitä nykyiseen versioon, sinun täytyy poistaa ne uudelleen.

Ohjelman poistaminen palomuurin asetuksista

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Palomuuri.

3. Valitse Ohjelmasäännöt -välilehden Ohjelma -sarakkeesta ohjelma, jonka haluat poistaa.

4. Valitse Poista.

5. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

Vahvistusikkuna ilmesty vain, kun automaattinen ohjelmanhallinta -vaihtoehto on kytketty päälle.

6. Valitse Käytä.

Tietoja ohjelmasäännöistä

Ohjelman mukauttaminen

Ohjelman lisääminen palomuurin asetuksiin

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6340801_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 22/04/2011