Norton 360 Online - Varmuuskopiointi

Norton 360 Online suorittaa varmuuskopiointia. Varmuuskopiosarja, jota ollaan kopioimassa, näkyy vasemmassa sarakkeessa kohdassa Varmuuskopiosarja. Varmuuskopioinnin tila on nähtävissä oikeanpuoleisessa sarakkeessa Tila -kohdassa.

Ikkunan voi pienentää, kun toiminto on käynnissä. Jos haluat, että tietokone sammutetaan, kun varmuuskopiointi on suoritettu, lisää valintamerkki Sammuta tietokone lopuksi -kohtaan ikkunan alaosassa.

Kun varmuuskopiointi on suoritettu, voit tarkastella viimeisen varmuuskopioinnin tilaa valitsemalla Näytä tiedot.

Jos varmuuskopiointia ei voitu jostakin syystä suorittaa loppuun, saat tietoja tarvittavista lisätoimista Varmuuskopiointi -ikkunasta.

Tietoja varmuuskopiosarjasta

Tiedostojen palauttaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta