Tietoja yleismerkeistä

Yleismerkkien, kuten asteriskien (*) tai kysymysmerkkien (?) avulla voidaan ohittaa tiedostotunnisteita, jos niitä ei ole määritetty polun osaksi. Esimerkiksi:

*.xl?

Ohittaa kaikki tietokoneessa olevat tiedostot, joiden tunnisteen .xl jäljessä on mikä tahansa yksittäinen merkki

*.ex*

Ohittaa kaikki tietokoneessa olevat tiedostot, joiden tunnisteen .ex jäljessä on mikä tahansa määrä merkkejä

Polussa ei voi käyttää yleismerkkiä. Esimerkiksi C:\ohjelmatiedostot\*.xl? ja C:\ohjelma?????\ eivät ole sallittuja.

Et voi määrittää tiedostonimeä, jonka tiedostopääte on yleismerkki. Esimerkiksi omatiedosto.xl? ei ole sallittu.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6336439_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2010