Haluan hyvityksen Norton-tuotteesta, jonka sain palveluntarjoajalta

Jos sait Norton-tuotteen internet- tai muulta palveluntarjoajalta, hyvitystä ei voida myöntää. Saat tukea ottamalla yhteyttä palveluntarjoajaan.

Jos haluat hyvityksen jonkin muun tyyppisestä Norton-tuotteesta tai -tilausuusinnasta, joka ei ole peräisin palveluntarjoajalta, napsauta tästä.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63212689_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Muokattu viimeksi: 19/02/2014