Optisen varmuuskopiointiaseman asentaminen

Norton 360 Online tarjoaa useita varmuuskopioiden tallennussijaintivaihtoehtoja. Voit valita eri sijainnin, jos varmuuskopiointi sitä vaatii tai jos haluat tallentaa varmuuskopiot useisiin sijainteihin niiden turvallisuuden lisäämiseksi.

Jos haluat ottaa tärkeistä tiedoista varmuuskopiot CD- tai DVD-asemalle, sinun on määritettävä tietokoneen optinen asema varmuuskopiointia varten. Optisen varmuuskopiointiaseman avulla voit lukea tietoja optiselta asemalta tai kirjoittaa siihen tietoja.

Kun CD- tai DVD-asema valitaan varmuuskopiointisijainniksi ensimmäistä kertaa, Norton 360 Online kehottaa määrittämään tietokoneen optisen aseman varmuuskopiointia varten. Norton 360 Online antaa asentaa optisen aseman.

Kun optinen varmuuskopiointiasema asennetaan, levyt on asetettava asemaan ja poistettava sieltä pyydettäessä. Et siis voi valita automaattista varmuuskopiointia, jos käytät varmuuskopiointiin CD-, DVD- tai Blu-ray-levyjä. Kun varmuuskopiointi on suoritettu, voit tarkastella viimeisen varmuuskopioinnin tilaa valitsemalla Näytä tiedot -kohta Varmuuskopiointi -ikkunassa.

Optisen varmuuskopiointiaseman asentaminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunasta Varmuuskopiointi ja valitse sitten Hallitse varmuuskopiosarjoja.

2. Valitse Missä -välilehdeltä CD- tai DVD-asema -asetus ja valitse sitten Suorita varmuuskopiointi.

3. Valitse aukeavasta valintaikkunasta OK.

4. Aseta pyydettäessä tyhjä CD- tai DVD-levy levyasemaan ja valitse OK.

Varmuuskopioinnin edistymistä voi seurata Varmuuskopiointi -ikkunassa.

5. Kun varmuuskopiointi on valmis, valitse Sulje.

Tiedostojen palautuslähteen valitseminen

Varmuuskopion sijainnin valitseminen

Tiedostojen palauttaminen

Tietoja varmuuskopiointiongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63196394_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/10/2011