Tietoja mukautetusta tehtävästä

Norton 360 Online antaa valita tehtäväyhdistelmiä suoritettavaksi yksittäisissä tarkistuksissa. Voit suorittaa LiveUpdate-toiminnon, varmuuskopioida tiedot, poistaa tilapäistiedostot, vapauttaa levytilaa poistamalla ylimääräisiä tiedostoja ja optimoida levyt.

Voit valita ja suorittaa seuraavat tehtävät:

LiveUpdate

Lataa uusimmat tietoturva- ja ohjelmapäivitykset.

Internet Explorerin Tilapäiset tiedostot

Poistaa tilapäiset tiedostot, jotka ovat jääneet tietokoneen kiintolevylle verkon selailun jälkeen.

Windowsin tilapäiset tiedostot

Poistaa ohjelmia asennettaessa tai päivitettäessä Windowsin tilapäisten tiedostojen kansioon jääneet tarpeettomat tiedostot.

Internet Explorer -historia

Poistaa selaimen historiakansiosta selattujen verkkosivujen luettelon.

Levyn optimointi

Eheyttää kiintolevyn tiedostot ja vapaan tilan.

Rekisterin puhdistus

Poistaa Windowsin rekisteristä virheelliset ja vanhentuneet merkinnät, jotka voivat aiheuttaa virheitä.

Varmuuskopiointi

Suorittaa varmuuskopioinnin.

Varmuuskopioitavat tiedostot ja varmuuskopion sijainti ovat ne, jotka valitsit varmuuskopiointiasetuksia määrittäessäsi.

Mukautettujen tehtävien suorittaminen

Tietoja tehtävien ajoituksen asetuksista

Tietoja täydestä suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63186009_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011