Ostosta ei voi suorittaa loppuun, kun Norton Mobile Security -täysversioon päivitetään Google Play -kaupassa.

Google Playn ja Norton Mobile Security -sovelluksen välimuistin tyhjentäminen

1. Valitse aloitusnäytöstä Asetukset.

2. Valitse Sovellukset.

3. Valitse Sovellusten hallinta.

4. Valitse sovellusluettelosta Market.

Jos Market-sovellus ei ole luettelossa, valitse Kaikki -välilehti tai paina Valikko -näppäintä ja valitse sen jälkeen Suodatin > Kaikki.

5. Valitse Pakota keskeytys ja valitse sen jälkeen Tyhjennä välimuisti ja Tyhjennä tiedot.

6. Palaa sovellusten hallintaan painamalla Edellinen -näppäintä.

7. Valitse sovellusluettelosta Norton Security.

8. Valitse Pakota keskeytys ja valitse sen jälkeen Tyhjennä välimuisti ja Tyhjennä tiedot.

9. Poistu sovelluksen asetuksista.

Kun välimuisti on tyhjennetty, käynnistä Norton Mobile Security -sovellus ja osta Norton Mobile Security -sovelluksen täysversio.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v63091858_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Muokattu viimeksi: 05/03/2013