Tarkat tulokset

Tarkat tulokset -välilehdellä on lisätietoja havaituista riskeistä. Voit tarkastella riskin nimeä ja tilaa.

Poistetut riskit on asetettu karanteeniin. Ne voidaan palauttaa koska tahansa tietoturvahistoriassa.

Tarkat tulokset -välilehdellä näytetään seuraavat tiedot:

Riski

Tarkastele tietoja riskistä valitsemalla riskitaso (korkea, melko korkea tai matala).

Voit tarkastella tietoja, kuten tiedostonimeä ja tiedoston tietokoneella suorittamaa toimintaa. Näet myös päivämäärän, jona tiedosto asennettiin tietokoneelle.

Nimike

Näet lisätietoja riskistä napsauttamalla riskin nimikettä.

Tila

Tila -sarakkeessa näkyy riskin senhetkinen tila.

Voit käyttää seuraavia valintoja:

Vie tulokset

Voit tallentaa tarkistustiedot tiettyyn sijaintiin tietokoneellesi.

Norton 360 Online tallentaa yhteenvedon tarkistustuloksista jossakin seuraavista tiedostomuodoista:

• .txt

• .xml

• .html

Valmis

Sulkee ikkunan.

Norton 360 Online muistuttaa korjaamaan uhat, jotka on havaittu tarkistuksessa, ennen kuin suljet ikkunan.

Käytä Norton Rescue Tools -sivustoa selvittämättömien uhkien korjaamiseen käyttämällä Napsauta tässä -linkkiä. Voit myös käyttää Tietoturvahistoria -linkkiä karanteeniin asetettujen tiedostojen palauttamiseen.

Tietoja tietokoneen tarkistuksista

Tietoja tietoturvahistoriasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6294073_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 15/03/2011