Käytön mukaan laskutettava verkkokäytäntö

Kun verkkokäytännön asetukseksi on valittu Ei liikennettä Käytön mukaan laskutettavan verkon asetukset -ikkunassa, Norton 360 Online ei muodosta verkkoyhteyttä.

Käytön mukaan laskutettava verkkokäytäntö -ikkuna tulee näkyviin, kun teet jonkin seuraavista tehtävistä:

• Suoritat LiveUpdate-päivityksen, kun Käytäntö -asetukseksi Käytön mukaan laskutettavan verkon asetukset -ikkunassa on valittu Ei liikennettä.

Suorita toiminto loppuun valitsemalla Käytön mukaan laskutettava verkkokäytäntö -ikkunassa Kyllä. Kun valitset Kyllä, Norton 360 Online korvaa verkkokäytännön ja suorittaa toiminnon loppuun muodostamalla yhteyden verkkoon.

Jotta Norton 360 Online voi käyttää verkkoa pysyvästi, valitse Ei rajaa -asetus Käytäntö -kohdasta Käytön mukaan laskutettavan verkon asetukset -ikkunassa. Avaa Käytön mukaan laskutettavan verkon asetukset -ikkuna Norton 360 Online -pääikkunasta valitsemalla Asetukset > Ome verkko > Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila > Määritä.

Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Norton 360 Online -ohjelman internetin käytön määrittäminen

Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62911018_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011