Identity Safeen kirjautuminen ja siitä uloskirjautuminen

Voit kirjautua sisään Identity Safeen tai siitä ulos seuraavilla Norton 360 Online -ohjelman alueilla:

• Identity Safe -kohta Identiteetin suojauksen Asetukset -ikkunassa

• Identiteetti -kohta Norton 360 Online -pääikkunassa

• Norton-työkalurivi

Turvaa Identity Safe -tietosi kirjautumalla ulos Identity Safesta, kun olet poissa tietokoneeltasi. Näin estät tietojen käytön muilta.

Luottamuksellisen tiedon tarkastelua ja muokkausta varten tulee kirjautua sisään Identity Safeen.

Identity Safeen kirjautuminen

1. Valitse Norton 360 Online -pääikkunassa Identiteetti ja Kirjaudu Identity Safeen.

2. Kirjoita Kirjaudu Identity Safeen -ikkunassa Anna salasana -kenttään sen varaston salasana, jonne haluat kirjautua.

3. Valitse Kirjaudu sisään.

Identity Safesta ulos kirjautuminen

• Valitse Norton 360 Online -pääikkunassa Identiteetti ja Kirjaudu ulos Identity Safesta. Voit kirjautua ulos myös Identiteetin suojauksen Asetukset -ikkunasta.

Kirjautuminen Identity Safeen Norton-työkaluriviltä

1. Käynnistä verkkoselain.

2. Valitse Norton-työkaluriviltä Identity Safe.

3. Valitse Identity Safe -valikosta Kirjaudu Identity Safeen.

4. Kirjoita Kirjaudu Identity Safeen -ikkunassa Anna salasana -kenttään sen varaston salasana, jonne haluat kirjautua.

5. Valitse Kirjaudu sisään.

Kirjautuminen ulos Identity Safesta Norton-työkaluriviltä

1. Käynnistä web-selain.

2. Valitse Norton-työkaluriviltä Identity Safe ja sitten Kirjaudu ulos Identity Safesta.

Tietoja Identity Safesta

Identity Safen poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Identity Safen asetusten määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v6282380_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011