Norton-tukisivuston käyttäminen

Norton-tukisivusto tarjoaa lukuisia itsepalveluvaihtoehtoja.

Norton-tukisivustoa käyttämällä voit myös:

• Löytää ohjeita tuotteen lataamiseen, tilaamiseen, aktivointiin, asennukseen ja muihin ongelmiin.

• Etsiä Nortonin foorumeista lisäohjeita asentamiseen, asetusten määrittämiseen ja vianmääritykseen. Voit myös lähettää foorumeille kysymyksiä ja saada niihin vastauksia asiantuntijoilta. Nortonin foorumeihin on rekisteröidyttävä ennen kysymysten lähettämistä.

• Löytää tietoja uusimmista virusuhista ja poistotyökaluista.

Omatoimisen ongelmanratkaisun lisäksi voit verkkosivun alaosassa olevaa Ota meihin yhteyttä -vaihtoehtoa käyttämällä ottaa yhteyden tukeen seuraavin tavoin:

Foorumi

Hae lisäapua tuotteiden asentamisesta, määrittämisestä ja vianmäärityksestä.

Verkkojuttelu

Keskustele tukihenkilön kanssa verkossa reaaliaikaisesti.

Jos kyseessä on monimutkainen tekninen ongelma, voit halutessasi antaa verkkojuttelun avulla tukiedustajan muodostaa etäyhteyden tietokoneeseesi ja ratkaista ongelman.

Puhelin

Puhu tukiedustajan kanssa reaaliaikaisesti.

Sähköposti

Lähetä kysymyksesi verkkosivustollemme, niin saat vastauksen sähköpostitse.

Sähköpostituen vasteaika on verkkojuttelu- tai puhelintuen vasteaikaa pidempi.

Tuen saatavuus vaihtelee alueittain, kielittäin ja tuotteittain.

Tietoja Norton Anti-Theft -palvelusta

Tietoja Norton Anti-Theft -agenttiohjelmasta

Tietoja Norton Anti-Theft -verkkosivustosta

Tietoja laitteiden hallinnasta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62632354_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013