Norton Anti-Theft -palvelun aktivoiminen

Aktivoi Norton Anti-Theft -palvelu -sivulla voit aktivoida Norton Anti-Theft -tilauksesi. Norton Anti-Theft -tilauksen aktivoimiseksi sinun on annettava tällä sivulla tuotetunnuksesi. Löydät tuotetunnuksen vahvistussähköpostista, jonka sait tuotteen ostettuasi. Voit myös kirjautua Norton Account -tilillesi ja etsiä tuotetunnuksen.

Kun tilauksen voimassaolon loppu lähestyy, ohjelma pyytää sinua uudistamaan tilauksen. Jos et uudista tilausta, kaikki Norton Anti-Theft -palvelun toiminnot poistetaan käytöstä. Jos haluat käyttää kaikkia Norton Anti-Theft -palvelun toimintoja, sinun on uusittava tilaus.

Aktivoi Norton Anti-Theft -palvelu -sivu sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Tuotetunnus

Voit syöttää tuotetunnuksen.

Tarkista

Voit tarkistaa tuotetunnuksen.

Uudista nyt

Voit uudistaa tilauksen.

Tilauksen voimassaolopäivät

Näyttää nykyisen tilauksen jäljellä olevat voimassaolopäivät.

Norton Anti-Theft -palvelun käyttöoikeuden hankkiminen

Tilaustietojen tarkasteleminen

Norton-tukisivuston käyttäminen

Toisen Norton Anti-Theft -käyttöoikeuden lisääminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62632291_NAT_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 25/04/2013