Epätavalliset protokollat

Kun kaksi tietokonetta ovat yhteydessä toisiinsa ja vaihtavat tietoja keskenään, ne käyttävät yhteisiä viestintäprotokollia, kuten TCP/IP, DHCP, DNS ja HTTP. Joissakin tapauksissa viestintä saattaa tapahtua epätavallista protokollaa käyttäen. Haittaohjelmat voivat käyttää epätavallisia protokollia tietokoneeseen hyökkäämiseen. On suositeltavaa, että pidät epätavalliset protokollat käytössä. Kun epätavalliset protokollat ovat käytössä, älykäs palomuuri valvoo tietokoneesi tietoliikennettä.

Epätavalliset protokollat -ikkunassa näkyy luettelo epätavallisista protokollista. Älykäs palomuuri suojaa kaiken tietoliikenteen, joka käyttää jotakin näistä protokollista. Kaikki epätavalliset protokollat ovat oletusarvoisesti käytössä. Jos poistat jonkin luettelossa olevan protokollan käytöstä, palomuuri ei salli tietoliikennettä, joka käyttää kyseistä protokollaa.

Jos poistat käytöstä minkä tahansa epätavallisen protokollan, tietokone saattaa toimia arvaamattomasti. Älä poista käytöstä mitään epätavallista protokollaa. Toimi näin ainoastaan asiakastukihenkilön kehoituksen tai Security Response -palvelusta annetun ilmoituksen perusteella.

Voit määrittää kutakin epätavallista protokollaa varten seuraavat asetukset:

Protokollan numero

Ilmoittaa protokollan numeron.

Protokollan nimi

Ilmoittaa protokollan nimen.

Käytössä

Ilmoittaa, tarkistaako Norton 360 Online -ohjelma tietoliikennettä, joka käyttää kyseistä protokollaa.

Voit ottaa kaikki ikkunan luettelossa olevat epätavalliset protokollat käyttöön tai poistaa ne käytöstä Ota kaikki käyttöön / Poista kaikki käytöstä -asetuksilla.

Tietoja Älykkäästä palomuurista

Tietoja palomuurin asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62572935_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/10/2011