Virhe: "8504,101"

Tämä virheilmoitus saattaa ilmetä useista syistä, muun muassa haittaohjelmatartunnan vuoksi.

VAIHE 1

Norton Power Eraserin lataaminen ja suorittaminen

1. Lataa Norton Power Eraser.

2. Valitse sijainniksi Työpöytä ja napsauta Tallenna.

3. Suorita Norton Power Eraser kaksoisnapsauttamalla NPE.exe-tiedostoa.

Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Kyllä tai Jatka.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Napsauta Norton Power Eraser -ikkunasta Tarkista riskit -kuvaketta.

6. Norton Power Eraser suorittaa oletusarvoisesti rootkit-tiedostojen tarkistuksen ja edellyttää järjestelmän käynnistämistä uudelleen. Kun tietokone kehotetaan käynnistämään uudelleen, napsauta Käynnistä uudelleen.

Jos et halua suorittaa rootkit-tiedostojen tarkistusta, siirry kohtaan Asetukset ja poista valinta kohdasta Suorita myös rootkit-tarkistus (edellyttää tietokoneen uudelleenkäynnistystä).

7. Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, tarkistus aloitetaan automaattisesti. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Jos tarkistus ei havaitse uhkia, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset -ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Lisäasetukset.

6. Valitse Poista ainoastaan.

7. Valitse Poista.

8. Valitse Käynnistä uudelleen.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton-tuote uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 3.

VAIHE 3

Norton Bootable Recovery Tool -työkalun lataaminen

Lataa Norton Bootable Recovery Toolin ISO-tiedosto tietokoneelle, joka ei ole saanut tartuntaa.

1. Siirry Norton Bootable Recovery Tool -sivulle.

2. Valitse Lataa.

3. Lataa ja tallenna Norton Bootable Recovery Toolin ISO-tiedosto seuraamalla näytölle tulevia ohjeita.

4. Luo ladatusta ISO-tiedostosta käynnistettävä DVD- tai USB-palautustietoväline.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62545610_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 30/05/2017