Virhe: "8504,104"

Virheen saattaa aiheuttaa myös toinen tietoturvatuote tai epäonnistunut asennus, kun tuotetta päivitetään uuteen versioon.

VAIHE 1

Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittaminen

Jos laitteellesi on asennettu Norton Family, poista sen asennus ennen Norton Remove and Reinstall -työkalun suorittamista.

1. Lataa Norton Remove and Reinstall -työkalu.

Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle. Jotkin selaimet tallentavat tiedoston automaattisesti oletussijaintiin.

2. Avaa Lataukset -ikkuna selaimessasi painamalla Ctrl + J.

3. Kaksoisnapsauta NRnR -kuvaketta.

4. Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Hyväksy.

5. Valitse Lisäasetukset.

6. Valitse Poista ainoastaan.

7. Valitse Poista.

8. Valitse Käynnistä uud.

Kun tietokone on käynnistetty uudelleen, asenna Norton uudelleen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

VAIHE 2

Muun valmistajan tietoturvaohjelmiston asennuksen poistaminen

1. Avaa Suorita-valintaikkuna painamalla näppäinyhdistelmää Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

appwiz.cpl

3. Valitse asennettujen ohjelmien luettelosta muun valmistajan tietoturvatuote ja valitse sitten Poista tai Poista asennus.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

5. Kun asennus on poistettu, käynnistä tietokone uudelleen.

VAIHE 3

Näytönohjaimen päivittäminen

1. Avaa Suorita -valintaikkuna näppäinyhdistelmällä Windows + R.

2. Kirjoita seuraava teksti ja paina Enter -näppäintä:

devmgmt.msc

3. Kaksoisnapsauta Laitehallinta -ikkunasta Näyttösovittimet.

4. Napsauta HD-näytönohjainkorttia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.

5. Tarkista Ohjain -välilehdeltä, onko näytönohjaimen ohjain vanhentunut vai kelpaako se vielä.

Jos ohjain on vanhentunut, sinun on päivitettävä näytönohjaimen ohjain lataamalla ja asentamalla sen uusin versio.

6. Valitse näytönohjaimen valmistaja:

Vastuuvapauslauseke :

Symantec ei vastaa muiden tahojen sivustoilla annetuista tiedoista, mielipiteistä, neuvoista tai väittämistä. Symantec tarjoaa nämä linkit vain säästääkseen asiakkaiden aikaa. Linkkien julkaisu Symantecin sivustolla ei tarkoita Symantecin tukevan tai suosittelevan sivustoja tai ottavan niiden sisällöstä minkäänlaista vastuuta.

7. Käynnistä tietokone uudelleen ja tarkista, onko ongelma ratkennut.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62545568_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 05/06/2018