Virhe: "3047,91"

Ratkaise ongelma suorittamalla LiveUpdate-päivitys, kunnes kaikki päivitykset on asennettu.

VAIHE 1

LiveUpdaten suorittaminen

1. Käynnistä Norton.

2. Valitse pääikkunasta kaksoisnapsauttamalla Tietoturva ja valitse sitten LiveUpdate.

3. Kun Norton LiveUpdate on valmis, valitse OK.

4. Suorita LiveUpdate, kunnes näkyviin tulee ilmoitus "Norton-tuotteessasi on viimeisimmät suojauspäivitykset".

5. Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokone uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

VAIHE 2

Virusmääritysten päivittäminen Intelligent Updateria käyttämällä

1. Siirry Intelligent Updater -lataussivulle.

2. Määritysjoukon valitsemiseksi sinun on tiedettävä Norton-tuotteesi nimi ja versio ja Windows-käyttöjärjestelmäsi versio.

3. Lataa Windows-käyttöjärjestelmän ja Norton-tuotteen version mukainen määritysjoukko.

Norton-tuotteen versio

32-bittinen Windows-ympäristö

64-bittinen Windows-ympäristö

22.9 ja uudemmat versiot

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 ja 22.8

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

Esimerkki: 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 ja uudemmat versiot

Esimerkki: 20170126- 020- v5i32.exe

Esimerkki: 20170126- 020- v5i64.exe

4. Tallenna tiedosto Windowsin työpöydälle.

5. Kaksoisnapsauta työpöydälle tallentamaasi tiedostoa.

6. Jatka valitsemalla Symantec Intelligent Updater -ikkunassa Kyllä.

7. Kun Intelligent Updater on päivittänyt määritykset, valitse OK.

Entä jos tämä ohje ei auttanut?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v62514842_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 07/11/2018